Мебели за градината

Градинските мебели и останалите аксесоари са чудесен начин да декорираме двора и терасата си, така че да им придадем съвременен вид. Нужно е обаче той да бъде и максимално комфортен за използване и визуално да е красив. Как да го направим и какви съвети сме Ви подготвили в тази посока ще разберем още сега.

 

Как да допълним и украсим градината и терасата?

На първо място е желателно да се съобразим с някои фактори, а именно:
1. Защо искате да притежавате красив ландшафт? - За да притежавате удобство или да впечатлите съседите си?
2. Начинът Ви на живот е от значение? - Постоянно ли живеете в дадения обект или идвате рядко. В първия случай си заслужава да се отдадете на украсата и оформлението, а в другия не.
3. Имате ли деца? - Ако да, то задължително трябва да включите детски кът. Същото важи и за наличието на домашни любимци.
4. През голяма част от деня ли сте в къщи или понякога? - При първия вариант си струва да обърнете внимание и да развиете фантазията си.

Изброените по-горе фактори ще Ви помогнат по-бързо да изградите визията си за изгледа. Разбира се, от значение е и големината на парцела, но по-долу ще стане дума по-подробно.

Какви видове се предлагат

През лятото, изключително е приятно да седнем на двора под сянката и да си пием напитката. Това обаче може да се случи ако сме си подсигурили нужните условия, което вече доста лесно е постижимо. Предлагат се готови решения, като различни видове тенти и чадъри. С тяхна помощ буквално за минути си осигурявате желаната сянка.

На следващия етап ни трябва маса със столове. Тук имаме огромно разнообразие от ратанови, дървени или пластмасови мебели. Те са чудесен вариант да си осигурим желания комфорт навън. Пазарът обаче ни предлага доста повече възможности да създадем мечтаната атмосфера в градината.

Например на Ваше разположение е да декорирате обстановката чрез специални миниатюрни фонтани, статуи и друга градинска декорация и фигури.

Какви са съветите за малки и големи дворове

Колкото дворното място е по-голямо и обширно, толкова по-безгранична става фантазията и методите за реализация. Разбира се за целта са нужни необходимите средства и време. Естествено, без значение дали за малки или големи имоти се говори, препоръчително е предварително ако Ви е по възможностите да направите компютърен 3D макет на целия проект.

В случая ще добиете предварително представа как ще изглежда всичко. Трябва ли да се размести нещо и най-практично ли са разположени отделните елементи? В случай, че нямате подобна възможност, добра идея е и разчертаването на примерен схематичен чертеж на целия замисъл. Хубаво е после върху самата област да разчертаете различните обекти на местата, където ще се намират.

Например зоната за беседката, за барбекюто и т.н. Това ще Ви помогне да добиете представа колко пространство можете да използвате, за да се вместите в рамките на дворната зона.

При по-ограниченото пространство заложете на най-приоритетните неща и излишните глезотии ги махнете. Постарайте се пространството максимално да го оптимизирате и използвате по най-рационалния начин. Така ще реализирате цялата си идея в най-компактния вариант и отново всичко ще изглежда чудесно.

Какъв избор има в Home-max.bg

В каталога на онлайн магазина на Home-max ще откриете огромна гама от градински мебели за обзавеждане и декорация, изработени от ратан, пластмаса, дърво, метал и други качествени материали. Дори сме Ви приготвили цели комплекти от аксесоари, които да употребявате за украса на вашата тераса. Ако изпитвате трудности в избора или поръчките, свържете се с нас.

Защо да се доверите на Home-max.bg

Защото сме от малкото търговци, прецизно подбиращи продуктите за продажба по тяхното качество, така че да предложим на клиентите си най-доброто на достъпни цени. На ваше разположение са дори и квалифицирани консултанти за съдействие по време на пазаруването и правилния избор.

Предвидили сме и разнообразие от отделни разновидности, за да направите най-правилния подбор. И всичко е съчетано с краткотрайни доставки до всяка точка на страната. Заповядайте още сега, ние Ви очакваме!