Алуминиеви павилиони

Филтрирай по
Цена
от 9 лв. до 899 лв.
Страница 1 от 1

Имате идея да създадете уютно пространство във Вашия двор, където да прекарвате време на открито през топлото лято или искате да обособите детски кът, където малчуганите да могат да играят безопасно и в горещите слънчеви дни? Закупуването на градински павилион е разумно решение, но при всички тези възможности, кой е най-добрият вариант за Вас? Ето няколко съвета при избора.

Какви видове градински шатри се предлагат на пазара

Основно павилионите се делят според материала на конструкцията. Могат да бъдат:

  • PVC – това е по-евтиният вариант, предлагат се в различни размери 2,70х2,70 м, стандартните 3х3 м, 3х4 м, та дори 3х6 м, когато искате сянка на по-голяма площ. Едно от предимствата им е, че са леки и лесно могат да бъдат разглобени от едно място и пренесени на друго или просто повдигнати от няколко души и наместени според предпочитанията за сянка. Цветовете, от които ще можете да изберете са бял, бежов или зелен;
  • Метални - при тях цената е значително по-висока и разнообразието от цветове, форми и допълнителни екстри е по-голямо. Предлагат се в размери 3,5х2 м, 4х3 м, 2,96х3,96 м и стандартните 3х3 м. Те са стабилни, издръжливи и допринасят за цялостния облик с красивия си външен вид. Ще откриете с куполовиден или стандартен покриви, а цветът може да бъде неутрален – бежов, таупе или по-открояващ се – мента, бордо. Някои павилиони се предлагат само с покрив, който в повечето случаи е двоен. Това предпазва от издуване по време на вятър и скъсване на покривалото. Други се предлагат със страници или със страници и мрежа, която ще Ви предпазва от насекоми, докато се наслаждавате на времето прекарано на открито.

Как да изберете павилион за Вашата градина

  1. Според пространството, на което искате да го разположите, все пак няма да Ви стане приятно, ако вземете размер 4х3 м, за да имате повече сянка, а се окаже, че няма как да го поставите удачно и е бил необходим по-малък размер.
  2. Според това, дали става дума за двора на Вашия дом или за вила отдалечена от града и посещавана само през уикенда. В първия случай Ви съветваме да закупите с метална конструкция, това е по-устойчивият, по-тежък вариант. А цвета изберете според това, дали предпочитате да е неутрален или по-скоро искате да приковава погледите. Това дали ще има страници и мрежа вече зависи от личните Ви предпочитания и разбира се предвиден бюджет. Във втория случай PVC навесът е по-разумният вариант. Причината е, че лесно ще го сглобите, когато отидете и след това лесно ще го приберете, когато си тръгвате. По този начин няма да се тревожите при по-дълго отсъствие, какво се случва с градинската Ви придобивка. При този бюджетен вариант, бихме Ви посъветвали да добавите към поръчката си и страници, с които да се предпазвате от по-силен вятър. Можете да вземете и такива с прозорчета, които не блокират светлината.

Защо да поръчате онлайн на home-max.bg

Ние в HomeMax предлагаме богато разнообразие от градински павилиони, изработени от висококачествени материали. Поръчайте на конкурентни цени от нашия онлайн магазин още днес!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм