Филтрирай по
Цена
от 23 лв. до 199 лв.
Страница 1 от 1

Със затоплящото се време все повече искаме да прекарваме време навън, на свеж въздух на двора или на балкона, а какво би било по-приятно от това да поседнем на една пейка и да се полюбуваме на спокойствието с чаша чай или кафе в ръка.

Как да изберете пейки за дома и градината

В днешни дни пазарът предлага голямо разнообразие от материали, форми и размери. Изборът може да бъде наистина труден и при невнимателно подбиране можете да се окажете с неподходяща по размер и неподхождащ дизайн пейка на висока цена, но ние в HomeMax сме се постарали да съберем това разнообразие в няколко продукта с отлично съотношение цена-качество. Нека видим обаче как да си помогнете с избора!

  • Цена – определете си бюджет на предварителен етап, за да знаете към какви модели да се ориентирате. Най-хубавото е, че ние в HomeMax имаме ежемесечни промо оферти, които можете да следите в брошурата ни или онлайн;
  • Размер – на второ място тук, но не и по важност. Внимателно обмислете и измерете какви ще са оптималните ширина и дължина;
  • Материал – тук вариантите са няколко – комбинация от дърво и чугун или пейка от пластмаса – ще разгледаме по-подробно разликите в следващата точка;
  • Стилът – съобразете облика на Вашата градина, веранда или тераса, за да съчетаете максимално добре мебелите. Целта е да получите не само комфортно местенце, но и завършен вид.

От какви материали могат да бъдат направени

Една такава градинска мебел, на която се предвижда да седне повече от един човек, трябва да бъде на първо място издръжлива. А кои са най-здравите материали за тази цел? – Правилно, дървото и металът. И двете могат да бъдат обработвани с покрития, предпазващи ги от неблагоприятни климатични влияния. Комбинацията от двата създава масивна пейка, която изглежда отлично и седи много естествено в открити пространства. „Тежат си на мястото“ – пряко и преносно, за едни това ще бъде недостатък, за други предимство, но е хубаво да се вземе под внимание.

Пластмасата е другият често срещан материал за изработка – тези пейки нямат толкова висока товароносимост, както споменатите по-горе, но могат да бъдат изработвани в различни цветове и форми. Тяхното предимство е не само, че са с в пъти по-ниска цена, а и изключителната лекота, която притежават - може сам човек да я премести където пожелае.

По какви критерии да преценим какъв размер ни е нужен

Търсите пейка за голямо дворно пространство или за тесен балкон, а може би искате да съберете всички Ваши приятели на кетъринг? - Отговорете си първо на този въпрос, след това измерете и запишете размерите, в които трябва да се вместите като ширина и дължина според Вашето пространство. По този начин ще си спестите неприятностите по товарене и разтоварване, както и загубата на време.

Защо да поръчате онлайн от ХоумМакс

В нашия сайт можете да разгледате всички налични пейки и да поръчате до избран от Вас адрес на територията на страната. По този начин си спестявате загуба на време от обикаляне на магазини. Ако пък имате някакви въпроси, можете да откриете нашата Фейсбук страница, където ще отговорим на всички Ваши запитвания.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм