Филтрирай по
Цена
от 13 лв. до 399 лв.
Страница 1 от 1

Какви видове има

В тази подкатегория ще откриете чадъри с различно предназначение:

  • Градински чадъри - те са масивни, със своите 270 см диаметър осигуряват сянка на голяма площ, което ви позволява да похапнете с цялото семейство на сянка. Много е удобен, когато имате градинска маса с отвор в средата, така сянката достига до всички;
  • Чадър тип камбана - той също е предвиден за двора. Освен, че е с огромен диаметър - от 290 до 380 см, най-голямото му предимство е, че е проектиран с извито или ъглово рамо, което се простира отстрани, вместо да е разположено централно. Този дизайн дава повече свобода за разположение на мебелите под него. Доста по-подходящ е, ако имаме ниска мебел;
  • Плажни чадъри - тук две мнения няма, всички сме запознати с вредните слънчеви лъчи и това, че защитата от тях е все по-наложителна. Всеки отговорен към здравето си ще избере да се настани под чадър на плажа, а често ни се налага и да си го осигурим сами, така че да имаме такъв у дома е голямо преимущество;
  • Балконски - Обикновено е по-малък по размер в сравнение със стандартните градински чадъри, за да пасне на ограниченото пространство на балкона. Te често имат компактен и лек дизайн, което ги прави лесни за поставяне, преместване и съхранение, когато не се използват. Сенникът е регулируем, така че лесно да блокира слънцето под различни ъгли.

Какви предимства имат различните чадъри

Плажните и градински чадъри, предлагат няколко предимства, без които не можем, когато слънцето стане по-силно през годината. 

Основното предимство на градинския чадър е сянката, която осигурява и защитата от вредните слънчеви лъчи. Създава удобно пространство, където можем да се отпуснем и да се насладим на открито, без да се излагаме директно на слънце. Това е особено полезно през горещите летни дни, когато интензивността на слънцето е висока. Освен това, като блокира пряката слънчева светлина, градинският чадър помага за понижаване на температурата в засенчената зона. Може значително да намали топлината и да създаде по-приятна среда, правейки вашето външно пространство по-удобно за хранене, четене или посрещане на гости;

Градинските чадъри често се правят с UV-устойчиви материали, които могат да блокират значително количество вредни ултравиолетови лъчи. Тази защита е от съществено значение за здравето на нашата кожа, тъй като прекомерното излагане на UV лъчи може да причини слънчеви изгаряния, преждевременно стареене и да увеличи риска от рак на кожата. Нека си осигурим още една защита с този продукт!

Разнообразието от размери, форми и дизайни, позволява да прилегне точно на различни външни пространства. Те могат лесно да се местят и регулират, за да осигурят сянка там, където имаме най-голяма нужда, в зависимост от позицията на слънцето или желаното от нас разположение на местата за сядане. Някои чадъри дори имат функции за пречупване или въртене за по-добър контрол върху засенчването. Освен своите функционални предимства, градинските чадъри могат да подобрят цялостната естетика на нашия двор. Предлагат се в различни цветове и шарки, които могат да допълнят нашите външни мебели или декор, като добавят стилен елемент към градината или басейна.

Не на последно място висококачествените чадъри могат да издържат на различни атмосферни условия, като вятър, дъжд и излагане на слънце. Те са проектирани да бъдат дълготрайни, като ви осигуряват сянка години на употреба.

Защо да се доверите на home-max.bg

Обобщено градинските чадъри предлагат редица предимства, освен защитата от слънце, също и леко понижаване на температурата, UV защита, естетика и издръжливост. Те са практично и атрактивно допълнение към всяка открита площ, осигурявайки удобна и приятна среда за релакс и забавление, а ние се стараем да предлагаме разнообразие от плажни и градински модели. Освен това можете да поръчате лесно и бързо през нашия онлайн магазин с доставка до ваш адрес.