Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 134 лв.

Първото ниво на сигурност за апартамента, къщата, дворното място е наличието на врата с брава, която да осигурява добро заключване и труден за разбиване сложен механизъм. Ние предлагаме точно такива решения и сега ще стане дума малко по-подробно за тях.

Какви видове предлагаме?

При нас разновидностите предимно се делят на едноточково, триточково и четириточково заключване. Тоест, те могат да имат един, три или четири едновременно заключващи елемента. Имаме и модели за вграждане в стъклени елементи, както и допълнителни решения за повишена устойчивост.

Съществуват още разновидности на брави, като:

  • обикновени - това са по-старите модели с Г-образен зъб на ключа. Те са предпочитани за вътрешни помещения, като мазета и др;
  • секретни - те вече са с по-сложни механизми, но и с по-високо ниво на сигурност. Ключовете им са с повече зъбци на тях и задвижват цялостната заключваща схема;
  • сервизни - при тях механизмът е вграден. Употребяват се на местата, където се изисква временна недостъпност. Такива са тоалетните например;
  • допълнителни - те нямат отвор за монтаж на дръжки за отваряне и затваряне, а само отвор за вкарване на ключа. Използват се като превантивно допълнително увеличение на сигурността.
  • за PVC и алуминиева дограма - характеризират се с по-тесния си корпус с оглед спецификацията на профила.

За какви врати са подходящи?

Всички изброени по-горе модификации намират приложение във входните или външни алуминиеви, метални, блиндирани и интериорни врати на различните помещения. Всяка от тях се отличава със своя индивидуалност на конструкцията, размери и начин на монтаж. Ако се затруднявате в избора, прочетете по-долните съвети.

Как да ги изберете?

На първо място трябва да си отговорите на въпроса какво ниво на защита искате да си подсигурите? Ако е за дома и става дума за входната част е препоръчително да се насочите към четириточкова защита. Ако е за мазе или килер, където не се съхранява нищо ценно, обикновения модел би Ви свършил перфектна работа.
Ако говорим за първия случай, не Ви съветваме да прибягвате към най-евтиното решение. Все пак съгласете се, че евтиното няма да е много надеждно, защото самата заключваща система е значително по-сложна и прецизна за създаване.

Защо да пазарувате от Home Max?

Защото в онлайн магазина сме подсигурили само брави от доверени доставчици, характеризиращи се с високо качество и достъпни цени. Също, в специализираната ни категория можете да разгледате голямо разнообразие и така да направите по-точна преценка за нуждите Ви, а ако възникнат въпроси, свържете се с консултантите ни.
Те си разбират от работата, защото са с дълъг практически опит, и ще Ви съдействат с удоволствие. Предлагаме и система за бързи поръчки без регистрация и доставки за кратък срок, така че бързо ще можете да се възползвате от поуката си. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм