Глави за тример и ножове за косачка

Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 59 лв.
Страница 1 от 2

Аксесоарите за косачка са много полезни в случаите, когато е необходимо да се подмени някакъв консуматив. Това може да са свещи при бензиновите модели или режещ нож, стартерно въже и т.н. Но какви са предлаганите от нас видове и методите за точен избор ще разберем сега.

 

Какви видове има?

В гамата на онлайн магазина са предвидени различни видове режещи ножове, отличаващи се по своята форма и дължина, според конкретния модел косачка. Налице са още отделни запалващи свещи, както и стартерни въжета или смазочна грес. Накратко, при нас ще откриете всички необходими резервни части за поддръжка на градинската Ви техника в отлично работещо състояние.

Ако изпитвате затруднения в избора, не откривате конкретна част или се нуждаете от допълнителна консултация с професионалист, потърсете наш консултант. Той с радост ще Ви обърне внимание и заедно ще намерите решение на проблема Ви и то на достъпна цена.

 

Как да ги изберем?

Веднъж преди настъпването на летния сезон, когато идва нуждата от косене на тревата, е необходима проверка на цялостната техническа изправност на оборудването. Ако уредът е бензинов, се преглеждат свещите, маслото и останалите консумативи на двигателя. Нужно е да се провери режещият нож и по специално целостта на острието му, надеждно ли е фиксиран към оста на двигателя и т.н.

Ако машината притежава стартерно въже, което присъства при вариантите с вътрешно горене, внимателно се проверява неговата здравина. При цялостния технически преглед, ако бъде открит дефект или наченки на такъв е препоръчителна пълна подмяна, за да съхраните работоспособността на цялото оборудване. В случай, че изпитвате затруднения за определяне на модела на съответната част, прегледайте сервизните документи на разработчика.

 

Защо да се доверите на Home Max?

Защото съществуват някои основни причини, отличаващи ни от конкурентите, с което успяхме да спечелим доверието на хиляди българи, а именно:
• чрез дълги и трудни преговори и селекции, успяхме да създадем партньорства с доверени доставчици, чиито оферти ни позволяват да предложим едни от най-достъпните цени в България на градинска техника;
• имаме силно присъствие на пазара - можете да ни откриете в големите градове и онлайн;
• създадохме многоструктурна клиентска поддръжка, всяка специализирана в съответната категория от сайта за по-прецизно обслужване на клиентите ни;
• нашите продукти са с доказан произход и качества.

Виждате краткия списък от предприетите мерки, за да сме конкурентни на отрасловия пазар и посетителите ни да се чувстват комфортно и сигурно, пазарувайки от нас. Възползвайте се и Вие и в случай на необходимост, потърсете ни. Ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм