Аератори и култиватори

Филтрирай по
Цена
от 149 лв. до 699 лв.
Страница 1 от 1

Тревните площи в градината и двора са доста капризни и изискват редовно поливане и аериране, за да изглеждат свежи и да красят пейзажа пред дома ни. За да е максимално ефективна и бърза обработката се предлагат специални уреди, наречени аератори и култиватори. Какво обаче представляват и защо са нужни ще разберем в следващите редове.

 

Какво представляват?

Това са различни градински машини, предназначени да обработват почвата, правейки я по-благоприятна основа за развитието на засадените в нея растения. Други служат за косене на трева, за да изглежда еднакво подстригана, образувайки цялостен зелен килим. Това са например ръчните косачки, електрическите култиватори за разкопаване на горния слой на почвата за постъпване на кислород във вътрешността и т.н.

Накратко представляват различни по вид и функционалност градински приспособления за обслужване на почвата и растенията, така че да се създава по-благоприятна среда за тяхното развитие и растеж. Те могат да бъдат електрически или моторни, в зависимост от мястото на употреба и условията.

 

За какво служат?

Аерирането позволява да се подобри обмяната на въздух, вода и хранителни вещества с кореновата система на растението. Обикновено процесът се извършва веднъж или два пъти годишно, започвайки от месец септември. За тревните площи, най-добрият период е месец юни, когато всъщност е и пикът на растежа.

Ако преди десетки години всички тези процедури са се извършвали ръчно, то сега живеем в ерата на технологиите и технологичния прогрес, наблюдаващ се в множество сфери от живота, включително и в земеделието. В тази връзка, вече можем да извършваме по-качествена и бърза земеделска обработка с нужните за целта машини, без влагане на много усилия. Ние Ви предлагаме именно подобно градинско-земеделско оборудване на достъпни цени. Вижте и при нужда се свържете с нас.

 

Защо да пазарувате от Home Max?

Защото в онлайн магазина имате достъп до множество разновидности на аератори, култиватори, косачки и всякакви земеделски машини за качествена подготовка на земята. Те се предлагат на изключително конкурентни цени и с продължителна гаранция. Предпочитайки нас, получавате още:
• адекватно обслужване от квалифицирани екипи от експерти в областта;
• винаги нови и висококачествени продукти с дълготрайна гаранция;
• комбинирани и многофункционални решения за всякакви условия;
• възможност за намиране на търсения продукт и пазаруване с два клика на мишката;
• иновативен уеб-сайт, автоматично нагаждащ се според големината на екрана, което означава, че можете да правите поръчки дори и от мобилни устройства;
• бързо и качествено обслужване, обработка на поръчките и техните доставки до посочен адрес.

Всичко по-горе и още десетки положителни изживявания Ви очакват само в магазина на Хоум Макс. Заповядайте, ние сме на линия!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм