Керамични и алуминиеви тигани

Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 29 лв.
Страница 1 от 2

Какъв тиган да изберете?

Първото нещо, на което домакините обръщат внимание при избора на тиган, е техният размер. Те са различни – 18, 20, 22, 24, 26 и 28 см. При избора на големината трябва да се ръководи от броя на хората, за които ще приготвят ястие - достатъчно за един човек е те да са с диаметър 22-24 см, 26 см за двама, а няколко души за едно семейство - 28 см Малките с размер 18-20 см. са добър избор за бързо нагряване на храната.

Също така е необходимо да се има предвид, че размерът на дъното не трябва надвишава размера на котлона на печката. Ако той е голям, а източникът на топлината е малък, тогава храната ще изгори в центъра, а при краищата ще бъде сурова.

Кои са подходящи за здравословно готвене?

Днес технологиите са се развили доста и се предлага различна посуда с незалепващо покритие, за да може всяка домакиня да готви не само комфортно и бързо, но и здравословно. Отдавна отминаха времената, когато съдовете са се правили от чугун или алуминий.

Ако сте почитатели на здравословното хранене, тогава един страхотен избор за вас са керамичните модели. С тях приготвената храна е крехка и сочна. Имат и друго предимство, а именно това че с тях ястието се приготвя доста бързо, тъй като топлината се разпределя равномерно и не се губи по време на готвенето. Разбира се това не значи, че в другите видове не може да се сготви здравословно за цялото семейство.

Видове:

  • Тефлонови;
  • Титаниеви;
  • Керамични;
  • Алуминиеви;
  • Други.

Защо незалепващото покритие е от значение?

Всяка домакиня, която вече се е сдобила с такива съдове за готвене, може да оцени по достойнство това, че по този начин храната не загаря и не залепва. Не по-малко предимство на  това покритие е, че така вашето блюдо се приготвя равномерно, ако размера на тигана е бил избран правилно съобразно диаметъра на котлона. Сготвената по този начин храна е много по-вкусна и сочна.

Защо да се доверите на HomeMax?

Защото ние се грижим за вашия дом и ви предлагаме огромен избор от нас 70 000 стоки на конкурентни цени и с доказано качество. Предлагаме ви изгодни условия на покупка, като можете да пазарувате, както онлайн в сайта ни, така и да посетите физическите ни магазини в цялата страна. Доставката на стоките ни е бърза, като при затруднение от ваша страна, можете да се обърнете към нашите професионални служители. Ние работим само директно с производителите и винаги сме уверени в отличното качество на всеки един продукт, който предлагаме.

  • качествени стоки;
  • изгодни цени;
  • професионално обслужване;
  • кратки доставки;
  • изгодни условия!

Доверете ни се и заповядайте още сега!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм