Филтрирай по
Ширина
Цена
от 13 лв. до 20 лв.
Страница 1 от 1

 

Какви пътеки за кухнята можете да откриете в магазините на Homemax?

Можем да предложим разнообразие от размери, шарки и материал на изработка. В каталога ще откриете доста различни цветови нюанси, така че да изберете най-подходящия за вашия интериор. Тези покрития освен, че носят декоративен характер, те са чудесно решениe за топъл под през зимата, така че имате варианти за избор и на дебелина.

Качествените материали, от които са изработени кухненските пътеки, са изключително издръжливи на прекомерно натоварване, без да променят външния си вид и не избледняват при въздействието на слънчевата светлина. Имаме водонепропускливи предложения, подходящи за употреба в мокри помещения. Покривалата са подходящи за употреба още и в банята, коридора, дневната. Възползвайте се!

Как да изберете за вашия дом?

За да направим правилният избор на първо място трябва да определим разположението. Под масата, до мивката, където домакинята прекарва по-голямата част от времето? На следващия етап определете размерите, а чак после външния вид. Този който ще се допълва с цялостното цветово оформление на помещението.

Ако разположението ще бъде под масата, за да са топли краката на гостите, постарайте се формата на покривалото максимално да повтаря тази на масата. Мястото за готвене, като знаем, е с повишени рискове от разливания на различни течности, мазнини и т.н. Хубаво е да обърнем внимание на вариантите, които са лесни за почистване и по-тъмните цветови тонове, тъй като върху тях замърсяванията и петната са по-невидими.

Защо да предпочетете Homemax?

Интернет магазинът ни с дългогодишното си присъствие на пазара се е доказал, като безспорен лидер, предлагайки само:

  • изгодни предложения;
  • най-голямо разнообразие на продукти;
  • изключително конкурентни цени;
  • високо качество на изработката;
  • професионално обслужване;
  • бързи доставки.

С тези си предимства и качественото обслужване вече над 10 години успяваме да сме конкурентни на пазара. Ние разполагаме още и с верига физически магазини по големите градове на страната, където сами с очите си ще се обедите в професионалното ни обслужване и качеството на стоките. Всичко това и още много само в Home-max. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм