Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 19 лв.
Страница 1 от 1

Какви мокети предлагате

Много от хората са на мнение, че без мокети за под и килими за стая интериорът изглежда незавършен. С добавянето им, обстановката сякаш се променя и атмосферата става по-приветлива, уютна и топла. Не винаги е лесно да се определите с избора, като едни от хората залагат на различни цветове и форми, докато други решават да разнообразят интериора, избирайки сочни и ярки оттенъци. Независимо, на какви мокети ще спрете избора си, с тях лесно ще освежите помещението и ще му вдъхнете нов живот.

Именно затова в HomeMax ви предлагаме богат избор, за да можете лесно и бързо да направите избора си. При нас можете да закупите продукти с различни текстури, цветови комбинации и размери.

Лесно ли се почистват

Те са едни от най-популярните подови настилки не само у нас, но и в света като цяло. Най-често се слагат в детската стая, хола или трапезарията, създавайки чувство за комфорт, уют и удобство. Имат и някои специфични особености при почистването, но това далеч не значи че са трудно за поддържане. Този вид настилки изглеждат естетически много красиво и създават усещане за завършеност на помещението.

Съветваме ви да използвате за почистването им специални препарати, които не са агресивни и с тях не може да избледнее цвета или да се развали текстурата им. Използвайте и четка с изкуствен косъм или парцал за целта, като по този начин лесно ще можете да отстраните петната дори и сами в домашни условия.

При производството им те минават през специална обработка със защитно покритие. По този начин са много по-устойчиви на замърсяване, като същевременно предпазват от акари и от развиването алергии. Всички те се различават, както по своята структура и гъстота, така и по дизайна си. Не по-малко предимство е и това, че течностите проникват по-трудно в тях и поради тази причина се почистват по-лесно.

Подходящи ли са за детска стая

Те са отлична подова настилка за детската стая, тъй като се поддържат лесно, а и ще пазят крачетата на децата от студ през зимните месеци. Не по-малко предимство е това, че те не са хлъзгави и при евентуално падане на детето, ще омекотят удара. Също така, абсорбират шума много по-добре и задържат топлината в помещението. Именно затова са отличен избор за детската стая.

Защо да се доверим на HomeMax

Защото ние ви предлагаме не просто огромен избор от над 70 000 продукта за дома, но и всички стоки са с доказано качество. Нашите висококвалифицирани специалиста ще ви съдействат при всяка покупка и ще ви помогнат да вземете най-доброто решение. Можете да направите поръчката си, както онлайн в сайта ни, така и да посетите физическите ни магазини в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Плевен, Варна и Бургас. Сред предимствата на нашия магазин са:

  • Огромно разнообразие;
  • Отлични цени;
  • Възможност за покупка на стоки на изплащане;
  • Бърза доставка до всяка точка на страната;
  • Покупка по всяко време на деня;
  • Изгодни условия на пазаруване;
  • Редовни намаления.

Заповядайте в HomeMax още днес!