Филтрирай по
Форма
Модел
Цена
от 3 лв. до 69 лв.

Изтривалките са подходящ аксесоар, чрез който да отличим и придадем индивидуалност на входната си врата на апартамента или друга такава. В същото време те са предназначени, преди влизане в жилището, да изтрием обувките си, за да падне мръсотията от тях и да не изцапаме, влизайки в помещението. Какви разновидности сме Ви приготвили и къде е удачно да ги използвате ще научим сега.

 

Какви видове изтривалки ще откриете?

Предложенията ни се отличават по:
• размери - според широчината, размерите варират от 120х60 до 40х60 или 60х100 см и т.н.
• форма - в голяма част от случаите е правоъгълна, но съществува и изключение във вид на полукръг или правоъгълни модели, но със заоблени краища;
• материал на изработка - материалът, от който са изработени може да е гума или друга материя, издържаща на влага;
• декорация - декоративната част е възможно да е всякаква. От едноцветни ярки или тъмни решения, до тяхната комбинация или определени шарки и приветствени надписи. Предлагат се също изтривалки с различни декоративни орнаменти или с гумени грапави повърхности за предотвратяване на подхлъзвания при влажни помещения.

 

Кога и къде е подходящо да се използват?

Поставят се на под и са предпочитани в случаите, когато е необходимо да се предотврати подхлъзване или е нужно изтриване на обувките, преди прекрачване на входната врата. Тя може да е на магазина, банята, дома и т.н. В голяма част от случаите, в санитарния кът се поставя за подсушаване на краката, ако сте били в душ кабина и излизате от нея мокри. Там също се използват и специалните варианти с грапава повърхност за предотвратяване на подхлъзвания.

Понякога, постелките просто се поставят за декорация, защото има широка гама от оригинални предложения с различни популярни анимационни герои, до красиви надписи, десени и декорации. Чудесен начин да се добави още един добре съчетан елемент към интериора на банята или друго помещение от дома. Дори и с декоративна цел, силно препоръчително е да се намира пред врата.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото държим на високото качество на предлаганите от нас постелки и предоставяме най-доброто обслужване. Екипите ни, отговарящи за клиентската поддръжка, са съставени само от експерти в съответната сфера и са с дълъг практически опит. Доставките ни са едни от най-краткотрайните, а цените без аналог.

Винаги се стараем да предоставим максимално разнообразие на отделните видове стоки, за да осигурим по-широк спектър от възможности за избор. Ако в клиента има усещане за колебливост и несигурност, той може да се довери на експертите ни, които с радост ще изслушат нуждите му и ще предложат най-доброто решение. Ако и Вие сте в подобна ситуация, потърсете ни по един от начините описани в онлайн магазина и ще Ви съдействаме. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм