Аксесоари за пердета и завеси

Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 29 лв.

Аксесоарите за пердета винаги са били едно оригинално допълнително украшение, придавайки индивидуалност и допълвайки общата картина на интериора. На пазара вече съществуват такива креативни форми и елементи, че дори никога не сте си представяли съществуването им.

 

Какви аксесоари за пердета се предлагат в онлайн магазина на Home-max.bg?

Тези малки приспособления освен, че носят декоративен характер, имат и функционален акцент. При нас ще откриете разнообразие от държачи на завесите или т.н. кугели. Придават различна красива форма на завесата, което прави впечатление от пръв поглед. Имаме и лабрекени, стоящи над щората, вкарвайки декоративна нотка.

 

Ресните също са неизменна част от продуктовия ни каталог, които могат да се съчетаят с лабрекените или да се приложат отделно. Изглеждат красиво, ненатрапчиви са и не развалят общия стил. Вижте предлаганите от нас изделия и изберете, тези, които най-много биха подхождали на обзавеждането Ви. Изработени са от качествени материали и се предлагат на изключително ниски цени.

 

Какво трябва да знаете при избора?

За да изпълняват функцията на допълнителни към интериора елементи, аксесоарите трябва да се подберат внимателно, но как да се ориентираме сред това огромно разнообразие? Ако знаете някои особености много лесно ще отсеете останалите предложения и ще се насочите към тези, най-добре пасващи на конкретния случай, за това знайте, че:

 

  • необходимо е да запазят стила на помещението. Тоест според цялостния замисъл на изпълнението просто да допълват, но не и да го променят. Ако помещението е в ретро стил и украшенията да са такива;
  • допълненията е хубаво да са подбрани в съответствие с тъканта на изработка. Също така, ако последните са шарени и разноцветни, значи и елементите трябва да са по-малко и ненатрапчиви;
  • необходимо е да придават акцент на общото оформление, без излишни декорации. С правилния подбор можете значително визуално да промените цялата естетика на помещението без много трудности и харченето на големи средства.

 

За какви видове пердета са подходящи?

Като цяло се използват във всички видове - плътни/прозрачни, тънки/дебели. Добре е да споменем, че тънките материи са по-лесни за подгъване и промяната във формите е в пъти по-приятна отколкото това да бъде извършвано при дебелите платове.

 

Всичко останало е плод на фантазията Ви!

 

Защо да поръчате от Home-max.bg?

В магазина имате голямо разнообразие на всякакви стоки за дома на атрактивни цени и високо качество с бързи доставки и квалифициран персонал за обслужване. Заповядайте още сега!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм