Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 49 лв.

Щорите играят много важна роля в кухнята, както по отношение на декора, така и по отношение на контрола за достъп на естествена светлина в помещението. Изключително лесни са за употреба и плавно регулират затъмняването в стаята. В същото време те се вписват идеално в съвременните интериорни решения, но нека ги разгледаме по-подробно.

 

Какви щори можете да изберете за вашата кухня от онлайн магазина на HomeMax?

Големият и разнообразен продуктов каталог ви позволява да изберете цвета и модела, най-добре прилягащ на обзавеждането и оформлението на помещението за хранене. При нас ще откриете различни размери - 120х180 см, 90х180, 60х160 см и други. Цветовите решения също са изключително разнообразни, като тук имате избор на тъмни и светли тонове, както и междинни нюанси.

 

Ако за вас е важен материала, от който са изработени, също имате доста варианти на разположение - текстилни, бамбукови, алуминиеви, плътни или с хоризонтални ленти? Всичко това и още много само в home-max.bg с ниски цени, високо качество на изработката, вежливи консултанти и кратки срокове за доставка.

 

Какво трябва да знаете при избора?

За да се ориентирате сред огромното разнообразие от различни варианти е необходимо да си изясните някои неща, които ще разгледаме в долните редове. На първо място важен момент е начинът на изработка:

  • Хоризонтални. Най-често използваните и почти на 100% блокиращи достъпа на светлина. Те са подходящи за приложение в хай-тек оформените помещения;
  • Вертикални. Много често са изработени от плат и са антистатични, отблъскващи праховите частици;
  • Ролетни. Подходящи са за приложение в ориенталски или минималистично обзаведените боксове за хранене и за придаване на по-добра хармония могат да се комбинират с пердета.

 

Цветовите варианти трябва да са изключително съобразени с околния фон и добре да се вписват в интериора, дори и малко отличавайки се с по-тъмни и светли нюанси. Вземете в предвид ширината и дължината на стъклената част. Хубаво е щората да е с ширината на стъклопакета или съвсем малко по-широка.

 

Защо от HomeMax?

Защото само при нас имате толкова голямо разнообразие, от което да селектирате най-подходящите решения за обзавеждането на кухнята ви. Качеството на продуктите е гарантирано, а професионалното обслужване и бързите доставки запазена марка.


Посетете и веригата от физически магазини за да усетите приятната обстановка за пазаруване и да се докоснете до качеството на предлаганите продукти. Заповядайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм