Щори от алуминий

Филтрирай по
Цена
от 15 лв. до 35 лв.
Страница 1 от 1

В днешно време, ролетните хоризонтални вътрешни алуминиеви щори масово вече се използват, както в офис сградите, така и в домакинствата. Причината за това е тяхната приемлива цена, красив естетичен вид и лекотата при употребата им. Сега обаче ще разберем можем ли самостоятелно да си ги монтираме и лесни ли са за поддръжка.

 

Лесно ли се монтират?

Производителите, в стремежа си да направят монтирането достатъчно лесно за потребителя, доставят в комплекта нужните елементи. Той се състои от осем държача и няколко винта. Монтажът се извършва върху самата дограма, без значение дали е PVC или дървена. Като цяло процесът отнема само няколко минути и той изглежда така:
1. Спуснете щората и я отворете.
2. Наложете я на дограмата, придържайки с ръка и позиционирайте правилно.
3. С молив в горната част отбележете в края, къде ще се фиксират Г-образните държачи.
4. Свалете щората и вземете единия държач, налагайки го върху единия белег, който по-рано направихте с молива.
5. Отбележете къде ще се пробият отворите за винтовете, повтаряйки същата процедура и за другата скоба. Уверете се, че и двата елемента се намират на еднаква хоризонтална права един от друг.
6. Подберете нужната бургия, спрямо диаметъра на винтовете и настройте бормашината на бавни обороти.
7. Много внимателно извършете пробиването и завинтете фиксаторите по местата им.
8. Сега вече можете да извършите поставянето, отваряйки металните елементи. Позиционирайте правилно и затворете скобите, за да застопорите.
9. В долната част също се извършва поставяне на фиксатори, не позволяващи на лентите да се люлеят напред и назад, когато подвижния прозорец бъде отворен под ъгъл.
10. Те се монтират в двата долни края.

 

Как да ги почистваме?

Почистването, както и монтажа, става много бързо. Като за начало, завъртете ламелите в хоризонтално (затворено) положение и ги премахнете от скобите. Занесете в банята и както са в изправено положение, придържайки с ръка, нанесете върху тях препарат за безконтактно измиване на автомобил. Активната пяна за две минути ще отстрани всички мазни петна и замърсявания.

Измийте препарата с подвижния душ отвсякъде и оставете да се отцеди за около 2-3 минути. Подсушете с чиста и суха микрофибърна кърпа и сте готови. При желание, можете да поръсите с антистатично средство, за да намалите степента на замърсяване в бъдеще и окачете отново на прозорците.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото през времето на дългогодишното ни пазарно присъствие, успяхме да подберем нужните стоки, които да са качествени и с евтини цени. Това допълнително се потвърждава и от стотиците положителни мнения за нас от клиентите ни и продължителната гаранция на всеки от продуктите в онлайн магазина ни. Ставайки наш клиент, също получавате професионална консултация от експерти в областта, бързи доставки до адрес и възможност за преглед на пратката, преди нейното заплащане.

Тези и още куп изгодни условия за пазаруване Ви очакват само в www.home-max.bg Заповядайте!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм