Щори бамбук

Филтрирай по
Цена
от 13 лв. до 27 лв.
Страница 1 от 1

Бамбуковите щори са предпочитани, поради лесното им монтиране и употреба. В същото време те доста ефективно се справят с предназначението си, а именно да не позволяват проникване на слънчева светлина в помещението. Какви са достъпните при нас видове и кои от тях да предпочетем ще разберем по-долу.

 

Видове

За да изпълняват правилно предназначението си, е необходимо те добре да са подбрани, спрямо размерите на съответния прозорец. В тази връзка, при нас Ви очаква разнообразие от различни параметри, отличаващи се както по своята ширина, така и по дължината си. Например, имате достъп до модели с дължина 160 по широчина 120 см. или 60х120, 60х160 см и т.н. Важно е обаче, когато правите своя избор, да не вземате размера точно по самия стъклопакет, а малко извън него.

 

Лесно ли се монтират?

Поради простотата и универсалността на монтажната им система, те са изключително лесни за поставяне и процесът може да бъде извършен дори и от човек, който знае как се борави с отвертка. Изпълнете следните стъпки и със сигурност ще се справите добре с монтажа:
1. Наложете продукта на мястото, където трябва да бъде фиксиран, придържайки го с едната ръка.
2. Отбележете с молив точките, където трябва да се пробият отворите за монтажните елементи.
3. Сега фиксирайте тези компоненти с пристигащите в комплекта монтажни винтове.
4. Поставете бамбуковите щори и при нужда регулирайте по-прецизно тяхното позициониране спрямо прозореца и затегнете с отвертката.

Вероятно забелязахте, че процесът изобщо не е сложен и не изисква придобиването на специални умения и познания.

 

Дървени или бамбукови?

Както двата материала изглеждат значително еднакви, така те имат различни свойства и това особено важи, ако се налага употребата им в среда с повишена влажност, като в банята например. Бамбукът е издръжлив на вода и влажна среда, докато това не може да се каже за дървото, ако то не е специално обработено за целта.

Разбира се, бамбукът притежава и редица други предимства пред дървото, като огромна дълготрайност, без големи изисквания за грижа и поддръжка. Има антистатични свойства, непозволяващи привличане на прах и замърсявания по себе си. Отличава се още с повишената си здравина, екологичност и естествено вписване във всеки съвременен интериор.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото, предлаганите в онлайн магазина стоки, винаги се отличават с повишеното си качество, евтини цени и огромно разнообразие. Ако не сте уверени в избора си, в работни дни за вас е на разположение експерт консултант, който напълно безплатно ще Ви обърне индивидуално внимание и спрямо нуждите Ви ще предложи специално решение. Присъединете се към армията ни от лоялни фенове и няма да сгрешите! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм