Покривки и мушами за маси

Филтрирай по
Вид
Размери
Цена
от 3 лв. до 40 лв.

Покривката за кухня има както практическо, така и естетическо значение. С практическата страна тя предпазва плота от механични повреди, влага и температурни въздействия. Естетическото значение се състои във възможността да се скрият малките недостатъци по масата, придавайки на кухнята един оригинален и красив външен вид. При подбора трябва да вземете в предвид някои характеристики, от които да зависи комфорта на употреба и естетическия аспект на въпроса. За това нека ги разгледаме по задълбочено.

Какви покривки за маса ще намерите в магазина на HomeMax?

При нас изборът на различни цветови решения с разнообразие от орнаменти и текстури е голям, присъщи както за класическите стилове на оформление, така и за по нестандартните, като прованс, кънтри и т.н. От към размери изборът също е богат и обхващат малки и по-големи площи, предназначени за събирането на много хора на едно място.

Разбира се по форма и материал също имате обхват за селекция на най-добрия вариант, съответстващ на нуждите и предпочитанията Ви! Как обаче да разберете коя покривка е най-подходящата за вас?

Какво трябва да знаете при избора?

За да изпитвате удоволствие от покупката е необходимо да се съобразите с някои особености:

  • Формата играе важна роля. Определя се от формата на масата. Ако тя е кръгла, значи и обвивката е необходимо да е кръгла и т.н. Оригинално съчетание например ще бъде с две по-големи и по-малки покрития;
  • Размерът има значение. Оптималният е нужно да се простира до там, че с краищата си да не пречи на седящите. Прието е висящите страни да са приблизително по 20 см. Разбира се може да се приложени и по-голям размер, не превишаващ обаче 40 см;
  • Материалът на изработка е необходимо да е траен и лесен за почистване. Като цяло се използват естествени материали или тъкан със специално покритие. Памукът е добър пример и с някои специални грижи, покритието може да издържи дълго време, запазвайки първоначалния си вид;
  • Цветът е нужно органично да се вписва в интериора. Ако оформлението е в светли цветове, то и аксесоарът не трябва да се отклонява от този тренд. Това ще освежи допълнително интериора и създава чувството за нещо ново и различно в помещението. Добър вариант е употребата на картинки с всякакви вкусотии, които да подбуждат апетита.

Защо да предпочетете продуктите на HomeMax?

Условията за пазаруване в интернет магазина Home-max.bg са изключително изгодни и са съобразени с нуждите на българския потребител. Пазарувате на най-конкурентните цени в страната, предлагаме голямо разнообразие на стоки, преглеждате поръчката си преди да я платите и можете да я върнете ако не ви харесва, така че заповядайте още сега!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм