Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 122 лв.

Всеки обича да си почива след дългия работен ден, затова трябва спалнята в дома да е уютна и да предразполага към релакс. Не е важно само да изберете правилно мебелите ви в тази стая, но и спалното бельо, което да се съчетава идеално с обзавеждането. Всичко трябва да е практично и функционално.

Как да изберете подходящ за вас спален комплект

Обикновено, правейки ремонт в спалнята се въплъщават различни дизайнерски идеи, които да направят стаята максимално уютна и красива. Старателно се избира текстила, цветовата гама, освещението и другите важни детайли. Именно затова и част от хората правят грешката да забравят за спалните комплекти, от които до голяма степен зависи това дали сънят ви ще е комфортен и спокоен. В интериора всичко трябва да се съчетава хармонично помежду си и да бъде внимателно подбрано до последния малък детайл. Именно затова и част от хората правят грешката да забравят за спалните комплекти, от които до голяма степен зависи това дали сънят ви ще е комфортен и спокоен.

И така, първото трябва да се съобразите с размера на вашата спалня. Следващото важно нещо е вземете предвид цветовата гама на помещението, за да съчетаете новата ви покупка хармонично с всичко в него. В HomeMax ще намерите огромен избор, както в това отношение, така и откъм материали на изработката.

При покупката ви на спално бельо се съобразете с дали сте заложили на по-нежен декор или пък на минималистичен и строг стил.

От каква материя е

Колкото е по-плътна материята, то толкова повече вашата нова покупка ще ви радва. Като правило, производителите посочват това на етикета, а това са основните стандарти:

  • Ниска - от 20 до 40 преплитания на 1 см. (батист).;
  • Средна - 35 - 40 (памук, лен);
  • Висока - 85-120 (сатен);
  • Много висока – 130-280 (японска коприна, сатен).

Защо да поръчаме спално бельо от HomeMax

С нас всяка покупка е лесна и приятна. Само с един клик на мишката и избраните от вас стоки ще пътуват към дома ви. Ако желаете, можете да посетите и физическите ни магазини в страната, за да изберете идеалните комплекти за спалнята ви и да се убедите с очите си във високото качество на нашите продукти. Ние ще ви зарадваме приятно с огромното си разнообразие от над 70 000 продукта в различни категории и отличните ни цени.

HomeMax – ние се грижим за вашият спокоен сън!