Работно облекло непромокаемо

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 24 лв.
Страница 1 от 2

Има различни професии, при които практикуващите ги е необходимо да използват специални облекла, за да се предпазват от намокряне и/или от силно замърсяване. Нека разгледаме какви разновидности на такъв тип облекло се предлагат.

Нужно ли Ви е непромокаемо облекло?

Повечето от нас са запознати с водонепромокаемите якета и дъждобрани, но дали наистина имаме нужда и от устойчив на дъжд панталон?
Отговорът е, че понякога това може да бъде най-доброто решение не само за работа, но и за Вашето развлечение. Ако обичате да си почивате под открито небе, то със сигурност Ви се е случвало отпуската Ви да съвпадне с онази единствена дъждовна седмица от месеца.. – Няма да позволите някакъв дъжд да провали плановете Ви, нали така?
Ако работната Ви среда пък е влажна и по-абразивна, ако сте изложени на лоши атмосферни условия водоустойчивото облекло е не само препоръчително, а задължително.
Като единствен недостатък на дрехите от полиамид можем да отбележим задържането на топлината, което означава, че през топлите месеци този вид облекло не е най-добрият избор.
Това обаче се превръща в огромен плюс, когато става дума за работа или друга активност в студено и влажно време. При такива атмосферни условия друга положителна страна е и предпазването от вятъра.
Тук изключение правят дишащите водоустойчиви материи, които се използват от спортисти.

Как да изберете?

Водонепроницаемото облекло е с широка кройка и се носи върху останалите дрехи, за това е добре при пробването да вземем предвид, че може да се наложи да сме с много дебело облечени под устойчивото наметало. Хубаво е да направим няколко упражнения, за да сме сигурни, че имаме свобода на движението, все пак няма да ни е приятно, ако се чувстваме като в осмирителна риза.

Какви водозащитни дрехи ще откриете при нас?

Понеже фермерът има различни потребности от рибаря, както и работникът в пещера от строителя, за това предлагаме работно облекло за индивидуалните изисквания.
В HomeMax ще откриете:

  • Дъждобрани – направени от по-тънък материал, предназначени за любителски дейности;
  • Цели костюми - предлагат се във варианти на широко долнище и горнище тип яке с качулка или цяло дълго наметало с ръкави, скриващо и бедрата. При повечето модели предвидените джобове са обемни. Можете да видите различни цветове, като по-голямата част са тъмни – камуфлажни, зелени, тъмно сини или черни, имайки предвид функцията им, тук идеята е, че зацапванията ще останат по-незабележими. Намират се и по-ярки – жълти например, хубавото при тях е, че се забелязват и в мрака.

Защо да изберете Home-max.bg?

Асортиментът ни е богат, а цените – изгодни. Консултантите ни са информирани и ще Ви дадат добри съвети. Работим съгласно законовите изисквания – с нас няма да се чувствате изпързаляни. Доверете ни се!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм