Хоризонтални бойлери

Филтрирай по
Марка
Мощност
обем литри
Серпентина
Цена
от 209 лв. до 689 лв.
Страница 1 от 2

Доста често вече в жилищните блокове се срещат изключително ограничени откъм пространство бани и за целта е нужно да се подбира специално оборудване, пестящо максимално място. Част от него са и хоризонталните бойлери. Защо да заложим именно на тях и как да изберем правилният модел ще разберем в поредния ни материал.

Какви са преимуществата?

Сред положителните черти на този тип оборудване за осигуряване на топла вода е лесният им монтаж и наличието на дебело и плътно изолационно покритие, създадено от полиуретанова пяна. Така течността във водосъдържателя продължително време се запазва топла и годна за употреба.

Резервоарът е направен от неръждаема стомана за дългогодишна издръжливост и липса на корозионни процеси. Също е добавен и магнезиев анод, притежаващ висока концентрация на магнезий, спомагащ за допълнителното удължаване на експлоатационния период на продукта. Притежават още защита срещу прегряване, чрез наличието на термостат, автоматично изключващ нагревателя при достигане на зададената температура на водата.

Какъв размер и мощност да изберете?

Изборът на размера всъщност означава да вземем решение за количеството съхранявана вода от уреда. То зависи от потреблението, а общо спектърът от възможности се простира от 30 до 200 литра. За един човек, напълно достатъчни са от 30 до 50 литра, а за 2-3 членно семейство, обемът от 80 до 100 литра е напълно приемлив. При четиричленно семейство е добре да се прибегне към 200 л.

Мощността на нагревателя варира от 0,7 до 2kW. Тя също зависи от обема на водорезервоара. Колкото течността в него е повече, толкова и мощността нараства. Имайте предвид обаче, че колкото последния показател е по-голям, толкова и консумацията на електроенергия се увеличава за единица време.

За какви бани са подходящи?

Основното и най-важно предимство на този тип бойлери е пестенето на пространство в помещението. Предназначен е за употреба в места, където широчината е по-голяма от височината, защото позиционирането е хоризонтално и всъщност заема страничната широка част. Тази конструктивна особеност Ви позволява да използвате пълноценен прибор, без да отнемате от необходимо място за шкафчета или колони, например.

Предимствата да изберете Home-max

Ако имате желание да се сдобиете с такъв водонагревател, който да се отличава с надеждност, добра система за защита и дълготрайност на евтина цена, заповядайте онлайн на Home-Max и пред Вас ще се открие огромно разнообразие от разновидности. Залагайки също така на нас, Вие получавате още:

  • винаги възможност за избор;
  • адекватни цени и професионално клиентско обслужване;
  • периодични промоционални ценови оферти;
  • система за бързо пазаруване, без регистрации и подаване на лични данни;
  • екип от експерти за съвети относно избора Ви на покупка.

Очакваме Ви онлайн или да ни посетите в някой от нашите магазини в цялата страна. Заповядайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм