Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 49 лв.
Страница 1 от 2

Със сигурност всеки от нас в дома си ползва етажерка, върху която съхранява различни неща. В доста ситуации обаче възниква нуждата от осигуряване на още пространство, например за поставяне на обувките в антрето или друго. Ето защо решихме да напишем статия, обясняваща тънкостите при избора, подходящото мястото за употреба и предимствата.

Каква етажерка да изберете?

Съществуват основно две разновидности, а именно - стенни и стоящи, където първите е нужно да се прикрепят към стената с дюбели, докато вторите просто стоят свободно на пода. Те още се отличават по броя на етажите и съответно височината. Стенните модели спестяват значително пространство в помещението, но пък те са стационарни и след монтажа си, не се местят. Ако обаче планирате да е възможно преместването, то по-добре заложете на свободностоящите.

В случай, че възнамерявате да съхранявате повече вещи, то насочете се към по-дълбоките решения, предоставящи събирането на различни малки, но много на брой предмети. Останалите варианти са с по-плитки прегради и те позволяват поставянето на козметика, например, а защо не и леки, малки растения в саксия. За последния случай е по-добре да прибегнете към ъгловите модели, защото те пестят максимално място.

Къде можете да я използвате?

Употребата е много лесна и елементарна. Състои се в нареждането върху етажите на желаните от Вас продукти. Конструкцията на всяка от тях е достатъчно надеждна, за да издържи теглото на малките вещи, които са различни в зависимост от помещението. Етажерката от пластмаса може да се използва в банята за поставяне на шампоани и всякакви козметични средства.

В малката кухня eдна етажерка може да бъде чудесен помощник при поместването на малките вещи, за които винаги нямаме място.
Реално е възможно да се използва навсякъде, където има нужда от нея, без значение от предназначението на помещението. Това е например, коридора - за чадъри и обувки, кухнята, банята, детската стая - за играчки, а защо не и в хола или спалнята.

Какви предимства има?

При правилно подбиране на местоположението и височината, подобни допълнения в дома могат да се окажат много полезни:

  • осигуряват бърз достъп до поставените в тях предмети;
  • съществуват варианти, позволяващи тяхното надграждане;
  • позволяват с лекота да ги преместите до желаното от Вас място, за да са под ръка.

Изберете етажерка от home-max.bg

Ако прецените, че се нуждаете от подобно решение, заповядайте онлайн в Home-Max, където ще получите възможност да разгледате отделните разновидности и да вземете подходящия вариант на неустоима цена. Ако обаче сте неуверени в избора си и искате допълнителна консултация със специалист, не се колебайте да се свържете с нас. Консултантите ни са на линия през работните дни и ще Ви помогна. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм