Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 59 лв.

Кутията винаги е била необходим предмет, позволяващ съхранението на още вещи, а тяхното количество зависи от обема на самия съд. Сега възнамеряваме да Ви представим нашите предложения в тази посока, техните видове и вариантите за използването им.

Какво можете да съхранявате в кутия?

Ако трябва да отговорим съвсем кратко, то това е всичко, което е възможно да се побере в подобен съд. Например, обувки, дрехи, снимки, тетрадки и каквито се сетите още дребни, но необходими неща. Самият бокс може да се прикрие от любопитните очи под кревата, в килера или на място, където само Вие ходите, стига условията да го позволяват, може и да го декорирате като акцент на някой рафт. Не е приемливо поставянето на подобен прибор в банята, където влажността е изключително висока, защото всичко в него ще се повреди.

Какви видове кутии предлагаме?

При нас в Home-Max получавате достъп до различни по вместимост и обем кошове, щайги, органайзери и други. Те освен по своята големина, се отличават и по наличието на отделни прегради или без тях, по своята форма, дълбочина и материал на изработка. Предимно преобладава пластмасата, като най-издръжлив и устойчив на околни влияния аналог, но има и текстилни, картонени и други.

Можете да направите своя избор и според цветова гама и графична визуализация. Получавате например решения с отделни цветове на топчета прежда, коледно оформление или други подобни, което всъщност напомня за вътрешното съдържание. По форма, основно се срещат кубове или правоъгълни изпълнения, а понякога и трапецовидна форма и т.н.

За какво могат да се използват?

Приложение ще намерят още в различни области от живота, като например:

  • съхранение на играчки, останали от децата;
  • засаждане на растения в тях;
  • сортиране на подправки;
  • създаване на къщичка за котката;
  • поставяне на сезонните дрехи и прибирането им в килера;
  • за поддържане на храната във фризера под дълбоко замразяване.

Изберете Home-max

Това разбира се, не е списъкът, изчерпващ широкият обхват на приложение, но засяга най-честите варианти.
А Вие вече ако сте наясно с нещата, които ще поставяте в тях, заповядайте в Хоум Макс, за да вземете нужните Ви модели и размери. Всичко при нас се предлага на изключително достъпни цени, а качеството на изпълнението е без аналог на пазара. Въпреки, че по-горе се постарахме да дадем идеи за употреба и приложение, ако Вие все пак не откривате нужните модели, свържете се с операторите ни и те ще Ви помогнат. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм