Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 13 лв.
Страница 1 от 2

Със сигурност Ви се е случвало да излезете от своя дом в слънчево време и не след дълго да завали пороен дъжд? В такива моменти си обещаваме, че повече никога няма да излезем без чадъра си. За да ни запази сухи, той трябва да е качествен и да има надеждна конструкция, която да издържа на вятър. Сега ще разберем тънкостите в избора на подходящия и ще обсъдим накратко предлаганите в Home-Max модели.

Какво е важно при избора на чадър?

С оглед на факта, че пазара в момента е наводнен от некачествени и евтини решения, нека разгледаме особеностите, даващи ни индикации за качество:

  • Обикновено, оригиналните маркови продукти имат фирмено лого, различни хигиенни сертификати и т.н;
  • При проверката, отворете и затворете няколко пъти продукта и наблюдавайте механизма. Неговите елементи не бива да се деформират при движението и работата с него да е лесна, без нужда от особени усилия;
  • При напълно отваряне, трябва да се образува правилен и симетричен купол, без хлабави части в механизма;
  • Встрани, самите ребра да притежават специални пластмасови капачки, непозволяващи закачането им по други предмети;
  • Вземете модел, с най-малко две точки на прикрепване на ребрата към плата. Колкото повече са те, толкова степента на надеждност е по-голяма;
  • Добро решение е вашата покупка да е с опаковка за съхранение.

Със сгъваема или с дълга дръжка да изберете?

Чадърът с дълга стационарна дръжка е доста монолитен и надежден вариант, поради опростения механизъм е изключително издръжлив. Не се огъва под влияние на ветрове, а куполът му е силно заоблен, предпазвайки ни сухи, дори и в много силни дъждове. Той обаче е значително по-тежък и заема много място.

Сгъваемият от своя страна е доста удобен, защото се събира, когато не се използва и позволява прибирането му, дори в малката дамска чанта. Колкото повече подвижни части притежава сглобката, толкова по-вероятно е да се появи проблем от често сгъване и разгъване. Ако сте решили да се спрете на този вариант, то не залагайте на ниска цена.

Какви чадъри има при нас?

При нас в онлайн магазина ще откриете, както с дълга дръжка, така и сгъваеми модели с по 8 ребра в конструкцията си за повишена надеждност и издръжливост. Всеки от тях пристига с красив защитен калъф и се срещат оригинални предложения, създаващи впечатление, че се изваждат от луксозна бутилка за вино.

От цветовата гама се предлага богата палитра за избор в това направление. Без значение, дали желаете тъмни, ярки или неутрални нюанси, тук със сигурност ще откриете търсения вариант. Предлагаме дори и прозрачни решения, които са доста харесвани напоследък, а цените ни са сред най-достъпните, така че заповядайте да разгледате.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм