Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 69 лв.

Закачалките са нужен аксесоар във всеки дом, защото изпълняват някои полезни функции, за които ще стане дума в днешната статия и ще разберем къде е за предпочитане да ги има и техните разновидности.

Стенна или стояща закачалка да изберете?

Първите обикновено са фиксирани на стената и не е лесно тяхното преместване от едно място на друго, така че ако предвиждате периодично преместване, то по-добре заложете на стоящата. Също така, моделът за стена е за предпочитане ако стаята е малка и се цели максимално пестене на свободното пространство. Броят на местата за закачане вече се избират индивидуално, спрямо нуждите Ви.

Характерното за стоящия вариант е, че закачените дрехи са една до друга - изборът и достъпът до тях е изключително бърз. Лесни са за преместване и някои дори са оборудвани с колелца за улеснение.

В кои стаи е добре да има?

Най-наложителни са в:

  • кухнята - за кърпите, престилката, съдовете - препоръчват се стенните;
  • антрето - якетата и останалите ни аксесоари, като шапки и шалове - предимно се използват стоящи закачалки;
  • банята - за кърпите и хавлиите - най-често срещани са стенните, трябва да се предвиди влиянието на влагата.

Както забелязвате, има доста стаи в дома ни, в които закачалките намират приложение, макар и да не се замисляме над това.

Какви ще откриете в Home-max?

В продуктовата ни гама са достъпни и от двата описани по-горе вида, но те се отличават още по своите възможности за побиране на определен брой вещи върху тях. Например, стоящите предоставят повече възможности за закачане на различни дрехи, докато стенните са с по-малко възможности в това отношение. Закачалките се отличават и по своя дизайн, чиито избор вече се основава на личните предпочитания и домашен интериор.

Предлагаме също и варианти за отделни дрехи, чиято ширина е на нивото на раменете, за да може да се запази формата и да не се разтяга, докато е окачена. Това всъщност са единичните варианти, стоящи в гардероба.

Предлагаме още и разновидности за залепване на вратата на банята или в кухнята, позволяващи тяхното отстраняване при желание. За монтажът им не се изисква пробиване или механични манипулации, а те просто се залепват.

Защо да купите закачалка от home-max.bg?

Ако и Вие се нуждаете от подобни полезни за дома аксесоари, заповядайте онлайн в Хоум Макс и ще откриете достатъчно голямо разнообразие на модели, дизайни и цветове, за да направите своя подбор. При нас цените са едни от най-евтините на пазара, а качеството - без аналог. При трудности или други запитвания, нашите експерти са в очакване да ги потърсите. Те индивидуално ще разговарят с Вас и ще Ви помогнат да направите правилния избор. Заповядайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм