Текстилни гардероби

Филтрирай по
Цена
от 27 лв. до 64 лв.
Страница 1 от 1

Текстилните гардероби са съвременната алтернатива на класическите аналози от дърво, ПДЧ, пластмаса. Те са изработени от плат и предимствата им се състоят в лекотата, компактността, простотата на монтажа и тяхната поддръжка. Какво представляват и кога са необходими, как се сглобяват и техните предимства ще ги научите ако прочетете статията ни до край.

Какво е текстилен гардероб?

Пълнофункционална алтернатива на обичайните мебели, изработени от дърво, но тези са направени от плат и се закопчават с ципове. Целта им отново е съхранението на дрехи, играчки, обувки, книги и други. Те също притежават различни прегради във вътрешността си, побиращи различни видове принадлежности.

Приятно се вписват във всеки интериор, заради интересните си декори, изключително леки са и дори децата се справят в работата с тях. Те са компактни, позволяват бързото им преместване и са лесни за поддръжка - необходимо е простото изпиране на външната част в пералня! При употреба на качествени материи, не губят своя първоначален блясък дълги години на употреба и предпазват вещите Ви от влага, слънчева светлина и прах.

Защо да изберете гардероб от плат?

След всичко прочетено до тук, вероятно вече си задавате въпроса, какви са неговите ползи. Подобни мебели са изключително полезни при временно ползване, например по време на ремонтни дейности, когато се изисква да се изнесете на друго място за няколко дни или месеца. Добър вариант са също за приложение в студентско общежитие или пък в детска стая, където децата скоро ще пораснат и ще са необходими съвсем различни мебели.

Как се сглобява?

Процесът е изключително лесен и не изисква придобиването на специални умения или наличието на инструменти. Сега накратко ще опишем стъпките:

  • На първо място е препоръчително да прочетете внимателно инструкциите за сглобяване на производителя и да извадите всички елементи от кутията, така че да ги виждате, без да се припокриват взаимно;
  • Винаги първо се започва от съставянето на рамката, нейната основа, състояща се от крачета, напречни тръби и подпори. В повечето случаи са налични пластмасови скрепителни елементи и е добър вариант да започнете сглобяването от един от ъглите;
  • След като цялата основа е завършена, заедно с всички прегради, идва момента за поставяне на текстилната част. Тя се поставя отгоре надолу и се изпъва отвсякъде. За да се уверите в това, след окончателното й поставяне, закопчайте циповете и огледайте отвсякъде.

Изберете гардероб от Home-max

За да придобиете и Вие тази страхотна и евтина алтернатива за временно или дори за постоянно ползване, посетете ни онлайн в Home-Max. Тук със сигурност ще намерите голям избор от възможности, вместимост и външен вид на достъпни цени. Предложенията ни са изработени от висококачествени материи, издържащи на многобройни изпирания, а при нужда от помощ, задължително се свържете с консултантите ни. Те ще Ви помогнат в затруднение с избора и пазара. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм