Кошници и торби за пазаруване

Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 26 лв.
Страница 1 от 1

В голяма част от случаите, при ходене на пазар, особена трудност представлява транспортирането на многобройните и тежки покупки до дома. Ако и Вие сте изпитвали подобни неприятни усещания, значи статията ни е за Вас. Тук ще представим различни кошници и торби, предназначени за лесно и приятно пазаруване. Ще споделим някои тънкости около това, ще Ви представим отделните видове и в кои случаи е подходяща тяхната конкретна употреба.

Как да направите пазаруването още по-приятно?

Добро решение е при пристигане в магазина да се снабдите с кошница, позволяваща поставянето на избраните продукти в нея, до пристигането Ви на касата. След плащането, преди напускане на търговския обект можете да ги сложите в подходяща пазарска количка на колелца, и с лекота да ги транспортирате до дома си, без да се налага тяхното вдигане или носене (с изключение при качване в трамвая или други подобни).

Разбира се, различните видове покупки си имат и разновидности за пренасяне, така че в следващите редове ще Ви запознаем с отделните модели и ще обясним в кои случаи е удачно да използвате всеки от тях. Така лесно ще разберете, според Вашите нужди кои варианти да вземете и съответно да почувствате облекчение при дълго и изтощително пазаруване.

Какви видове ще намерите при нас?

В продуктовата ни гама ще откриете модели, предназначени за бутане с колелца, за носене с дръжки или такива, премятащи се през рамото. Всяка от тях е с определена вместимост и съответно предоставя различно удобство при пренасяне. Въпреки наличието на основно пространство за поставяне на стоките, чантите осигуряват и малки отделения за поместването на по-миниатюрните продукти, освобождаващи повече място за по-големите.

Количка, чанта или касетка да изберете?

Това зависи от количеството и обема на закупените продукти с едно посещение до търговския обект:

  • количка - подходяща е при вземането на много на брой вещи, които в съвкупност тежат, до степен непосилна за носене. Тя притежава колела, позволяващи нейното просто дърпане, без да се изисква упражняването на голяма сила;
  • чанта - ако закупените стоки са малко на брой (до 3-4), то те са по-удобни за пренасяне през рамо;
  • касетка - служи за временно съхранение на Вашите покупки до тяхното пълно изчерпване. Често се използва още и в складови помещения за плодове, зеленчуци и други хранителни продукти.

Защо да изберете Home-max?

При нас в магазина на Home-Max са достъпни разгледаните по-горе разновидности, които се предлагат на изключително евтини цени и с гарантирано високо качество, за максимална дълготрайност. Ние гарантираме професионално клиентско обслужване и прозрачни условия за дълготрайни търговски отношения. Всеки наш клиент също получава безплатен достъп до специалисти, за консултация относно правилния подбор на стоки, така че възползвайте се. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм