Препарати и влагоабсорбатори

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 59 лв.

На какъв принцип работят?

Принципът на работа на влагоуловителите не е труден. След като се включат в електрическата мрежа те започват да засмукват въздуха от стаята. По този начин той преминава през специален абсорбатор за тази цел, който съответно го обезвлажнява и го връща пак. Влагата се събира в специален резервоар. Поддръжката на уредите е лесна, а именно вие трябва просто от време на време да изхвърляте водата, която се е събрала.

Качествените модели, които ще намерите при нас ще се справят не само идеално със своята задача, но и освен това имат минималистичен дизайн, за да се впишат лесно във всеки интериор. Работят безшумно, което е още един плюс. По този начин могат да бъдат използвани дори и през нощта, тъй като няма да нарушават съня ви. Размерите на влагоабсорбаторите са малки и затова те са много компактни. Лесни са за преместване от едната стая в другата и заедно с тях лесно ще решите проблема с излишната влага в дома ви, поради която се образува и неприятния мухал.

Какви видове има? 

Откъм принципа си на действие въздухопречиствателите не се различават много. При едни модели обаче има различни допълнителни функции като йонизация на въздуха например, а освен това се различават и по обема си на резервоара, площта за която са предназначени, консумираната енергия, светлинна индикация при напълване и други.

За какви помещения са подходящи?

Именно банята е помещението, където има благоприятни условия за образуването на влага. Липсата на абсорбатор може да доведе до много проблеми и тук не визираме само факта, че така се нанасят поражения на самата сграда, но и че това е по този начин може да навредите на здравето си. Разбира се това не значи, че само там можете да сложите влагоуловители и е добре те да присъстват във всяка една стая, за да се чувствате комфортно в дома ви.   

При покупката на този уред е важно да вземете предвид не толкова големината на помещението, а това до колко е голяма влажността в него. Така например за баня ще имате нужда от по-мощен модел и с по-голяма производителност. Добър избор са и по-компактните варианти, тъй като все пак тя е с малки размери и големите няма да са добър избор в случая.

Защо да пазарувате от HomeMax?

Защото при нас ще можете да намерите над 70 000 артикула за дома. Всички те се отличават с отличното си качество и ниска цена. Професионалните ни консултанти ще ви съдействат при избора и ще ви отговорят на всеки въпрос, за да ви улеснят с избора на подходящ модел. Очакваме ви при нас!