Домакински стълби от метал

Филтрирай по
Цена
от 34 лв. до 50 лв.
Страница 1 от 1

Без значение дали се налага извършването на ремонтни дейности в жилището или просто почистване на високите недостъпни места, металната стълба при подобни сценарии е отличен и незаменим помощник. Сега обаче ще обсъдим често срещани въпроси за тяхната безопасност и удобство при работа.

Защо да изберете метална?

Металът е изключително плътен и монолитен материал, което го прави напълно подходящ за създаването на инструменти и прибори, чието предназначение е да издържат на висок товар и натиск. Ето защо, той е често използван при конструирането на подобен тип домашни принадлежности и е в състояние да издържа тегло дори над 150 кг.

Безопасни ли са?

Нивото им на безопасност освен, че зависи от използвания материал, тук от значение е и качеството на самата конструкция. Сега ще се опитаме да разясним, по какво да прецените дали покупката Ви е безопасна и дали си заслужава:

  • Прегледайте добре заварките. Те трябва да са плътни и направени от край до край, без наличие на дупчици и пукнатини;
  • Подвижните части да се движат стегнато и в разгънато състояние, стълбата не бива да се клати наляво и дясно. Същото се отнася и за отделните движещи се елементи - те само се разгъват встрани и се събират обратно едно към друго;
  • В долната част, където прибора стъпва на пода, трябва да има специални пластмасови капачки, предпазващи от подхлъзване и нараняване на подовото покритие;
  • Когато се качите, не бива да се усещат дори и най-малки наченки за луфтове и движение встрани.

Ако изброените по-горе критерии са спазени и продуктът отговаря на тях, ние смятаме, че е достатъчно безопасен, за да го ползвате. Разбира се, в случай на нужда от допълнителни запитвания или от помощ, не пропускайте да се свържете с експертите ни. Те са гурута в областта и я познават в детайли, така че на тях можете да разчитате за професионално мнение.

Лесно ли се пренасят?

Въпреки, че металът се характеризира със значително тегло, тези елементи не са тежки, поради кухините в профилите, а конструкцията е максимално опростена, но пък надеждна. Така, че тяхното тегло не надвишава 5-6 кг, в зависимост от размерите и височината им. Те с лекота се сгъват и разгъват, а също не заемат много място в килера, гаража, работилницата. Могат дори да се съхраняват изправени на стената зад вратата.

Със сигурност обаче можем да кажем, че домакинските метални стълби са неотменна част от инструменталното оборудване на всеки съвременен дом и те биха ни спестили много време и нерви при определени дейности. Ето защо си заслужава да ги притежаваме, особено в момента, когато се предлагат онлайн в Home-Max на значително евтини цени и с отлично качество на конструкцията. Посетете ни и при нужда, както вече знаете, свържете се с екипите ни. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм