Филтрирай по
Цена
от 49 лв. до 119 лв.
Страница 1 от 1

Налагало ли Ви се е да поискате за вземете нещо от високата секция и да не сте в състояние да достигнете до желания предмет? Това досадно чувство вече е възможно да бъде елиминирано със специална стълба от алуминии, осигуряваща доста предимства. Защо да я имаме и как да изберем правилната ще споделим сега.

За какво може да ви потрябва домакинска стълба у дома?

Най-често прибягваме до подобен тип, когато искаме да вземем книга или друг предмет от най-горния рафт на секцията или в случаите при откачване на пердетата за пране. Приложението им всъщност е много разнообразно и варира в широки граници. Въпреки, че най-често се налага да я ползваме при забърсването на прахта на недостъпните места, тя намира място и в ремонтните дейности.

В последния случай е полезна за достигане на тавана на помещението, като най-горното стъпало е значително по-широко от останалите и ни позволява да стъпим здраво и с двата крака. В друг сценарии, тази площ се използва за поставяне на кофата с готовия материал за работа, а основата в горната си част е събрана, образувайки надеждна дръжка за придържане с ръка.

Защо да изберете алуминиева?

Алуминият, въпреки своята мекота, ако е направен с достатъчна дебелина и във вид на правоъгълен профил, е много надежден материал:

  • той издържа на повишено тегло;
  • характеризира се с голяма лекота, което в случая е предимство, защото стълбата може да се пренася дори и от жена;
  • той е устойчив на корозионни разрушителни процеси под въздействието на висока влага.

Каква височина да изберете?

Тя трябва да съответства на най-високата точка, където може да Ви се наложи да се качите в своя имот. Предлагат се два основни вида, а именно едно- и дву- секционни модели. Първите предлагат разпъване до желаната височина, дори и да не използвате максималният им капацитет. Всяка от частите е лека и се плъзга нагоре по специални водачи до нужното ниво. Те са удачен вариант за работа навън в двора или при монтажни и строителни дейности върху самата сграда.

Двусекционните пък са подходящи за вътрешни дейности и тяхната височина се подбира спрямо това на помещенията. Обикновено, 5-6 степенните модели са достатъчни. Те са устойчиви и не изискват подбирането на специална здрава основа, на която да се подпрат преди изкачване, за разлика от едносекционните.

Препоръчително е да притежаваме и от двата вида, защото според необходимостта ни, една от двете би била по-удобна.

При нас онлайн в Home-Max имаме достатъчно разнообразна гама, с която да отговорим на огромното потребителско търсене на подобни домашни прибори. Те са алуминиеви и се характеризират с високо качество на изработката и дълъг експлоатационен период, а цените им са без конкуренция, така че заповядайте.

Ако срещате трудности или имате въпроси, касаещи предлаганите от нас стоки и услуги, непременно се свържете с консултантите ни. Те притежават нужната квалификация и компетентност в областта, за да отговорят на запитванията Ви и да окажат нужната помощ. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм