Чипс за опушване на свинско месо Weber 0.7кг.
Винаги е добра идея да прибавите 1-2 шепи чипс за опушване Weber по време на печенето на храната на барбекю. Това количество е достатъчно за около 30 минути опушване. Висококачественият микс от дървен чипс осигурява среден интензитет на опушено с приятен сладък вкус.
Чипсът за опушване Weber, за свинско месо е направен от смес от стърготини от твърда дървесина и овощни дървета. Използвайте чипса при готвенето на свински ребра, котлети или дърпано месо, за да създадете перфектен опушен аромат. Впуснете се в нови приключения с ястията на барбекю, които смятате, че познавате добре.
-Чипс за опушване
-Умерен опушен сладък вкус
-Подходящ за свинско
-Пакет - 0.7 kg
-Подходящ за барбекю на дървени въглища, барбекю на газ, опушвачи и електрическо барбекю
-Производител Weber
Опушване на барбекю на въглища
-Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
-Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
-Поставете мокрия чипс върху напълно разпалените въглища;
-Поставете скарата за готвене и храната върху нея;
-Затворете капака.
Опушване на газово барбекю:
-Използвайте специалната кутия за опушване Weber®;
-Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване;
-Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването;
-Напълнете кутията с мокрия чипс, сложете я в барбекюто и затворете капака;
-След като се появи дим, поставете храната върху скарата;
-Може да контролирате времето за опушване с помощта на контролния бутон за температура;
-Когато чипсът изгори, можете да отворите капака на кутията и да прибавите още.
Код на продукта: 16118935
За да оставите мнение, моля влезте в профила си
Вход