Завеси за баня PVC

Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 24 лв.
Страница 1 от 1

Ако искате Вашата баня да изглежда по-изрядно, когато очаквате гости в дома си, душ завесата може да бъде затворена, за да скрие ваната или да бъде оставена отворена, за да покаже блестящия порцелан, който придава допълнителен лукс. PVC завесите за баня трябва да бъдат добре поддържани, за да се предотврати появата на мухъл и плесен върху повърхността им, както и да се удължи техния живот.

Това е едно евтино и цветно решение за предпазване на банята от пръски. Тук не става дума само за водни, а и сапунени, които могат да бъдат доста досадни за почистване, когато са разпръснати по цялата баня.

Как да изберем цветовете

В Home-Max можете да изберете завеси от поливинилхлорид в цветна декорация, на цветя например, която да внесе настроение в банята или едноцветна завеса, която да се съчетае с облицовката на помещението. Съчетанието с цветовете на аксесоарите или на килимчето за баня ще бъде едно чудесно решение.

Ако пък държите на усещането на чистота и свежест и класическите цветове за баня, то в такъв случай спрете се на бяла PVC завеса. Тя също ще помогне за по-добро отразяване на светлината, все пак в банята тя е предимно изкуствена и това може да бъде още един бонус.

Защо са ни нужни пердета за баня

  • PVC завесите за баня могат да бъдат използвани и като защита на текстилните завеси, поставяйки ги от страната на душа, така текстилът остава сух и на практика би издържал доста по-дълго от редовно пране в перална машина.
  • Прозрачните PVC завеси имат предимството да са подходящи за външна употреба. Те могат да бъдат окачени около веранда, за да я затворят за много по-ниска цена от поставяне на стъкло.
  • Могат да служат и за преграда на участъци като мокро помещение или място за съхранение.
  • Най-големият бонус си остава цената. Можете да предпазите Вашата баня с PVC завеса за сума около 10 лева, че дори и по-малко.
  • Едновременно с това поддръжката им е изключително лесна – единственото, което се иска е след като свършите с душа да я подсушите и да не оставяте долните ъгли потопени във влага – не защото това, ще повлияе на здравината й, а за да я предпазите от поява на мухъл и плесен.
  • Като единствен недостатък на завесите от PVC можем да отбележим първоначалната непривлекателна миризма след разопаковането ѝ, но тя изчезва само за няколко дни.

Как помага в избора ни Home-Max

Нашият онлайн магазин разполага с всичко, което бихте могли да искате, за да създадете перфектното заграждение за душа във Вашата баня.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм