Паравани за душове

Филтрирай по
Марка
Тип отваряне
Цвят на стъклото
Цена
от 219 лв. до 699 лв.
Страница 1 от 2

Параванът в банята служи като една или две преградни стени, предназначени да отделят малко пространство за къпане и наподобяват душ-кабината. В кои случаи е препоръчително да се използват и защо да заложите именно на стъклените решения, както и вариантите за вземане на размери ще опишем по-долу.

Нужен ли ви е параван за баня?

В повечето случаи с ъглова форма, тези изделия преграждат един от ъглите в помещението, който всъщност е предназначен за вземане на душ и притежава една или две плъзгащи се настрани врати. Подобно решение се използва, ако по време на проектирането на помещението, мястото за баня не е предвидено предварително (обикновено се случва, когато впоследствие решаваме да превърнем дадено пространство в санитарно).

От друга страна, параваните представляват единична или двойно дърпащи се встрани врати, които се поставят на предназначеното за тях място. Ако всъщност сте в процес на проектиране на санитарното помещение и искате бързо и лесно да създадете пространство за къпане под душа, то описаното предложение е чудесно решение за Вас.

Защо да изберете стъклен?

Защото стъклото на първо място е изключително дълготрайно, изглежда красиво и стилно и не се поврежда от третирането с агресивни химически почистващи препарати. При внимателна експлоатация и поддръжка, то ще изглежда като ново дори и след 5 и повече години на активна употреба.

Това е на фона на всички по-евтини имитиращи го материали, като плексигласа и PVC аналозите му. Те бързо се покриват с драскотини, покритието им не издържа на химическите препарати и не изглеждат така луксозно, както стъклото.

Какъв размер е подходящ за вас?

Преди да пристъпите към измерването на размерите е препоръчително да се провери какво е състоянието на стените и по-точно дали са прави. Ако не са, добре е да се прибегне към модели с регулируеми панти за повишена приспособимост към неравностите или те предварително да бъдат отстранени. При вземането на нужните параметри, височината трябва да е по-ниска от тавана, за да се осигури добра вентилация.

Ако сте в търсене на преградни стени за къпане, то ние сме Ви приготвили цяла продуктова гама, изпълнена с множество различни по дизайн параметри, прозрачни или непрозрачни, стъклени или пластмасови предложения. Без значение на кой вариант ще се спрете, всички те са с отлично съотношение цена - качество на изпълнение, така че заложете на интуицията и приготвения бюджет.

Ако предпочетете Home-Max, при нас Ви очаква:

  • Отлично клиентско обслужване;
  • Атрактивни цени и множество различни отстъпки и намаления;
  • Различни филтърни системи за бързо извеждане на продуктите, съответстващи на зададените предварително от Вас параметри;
  • Интуитивен и приспособим към малките екрани на мобилните устройства онлайн магазин с нужната за комфортното пазаруване функционалност.

Всичко това и още много други полезни екстри и положителни емоции Ви очакват само в Home-Max, така че доверете ни се! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм