Статични паравани

Филтрирай по
Марка
Цвят на стъклото
Цена
от 179 лв. до 599 лв.
Страница 1 от 2

Статичният параван най-често представлява стъклена или пластмасова прозрачна неподвижна преграда, чието предназначение е да отдели едно малко пространство от останалото в помещението или просто, за да предотврати пръскането навсякъде. Тя се използва при мястото с душа и смесителя и също така може да запази останалата част от пространството суха, като не пропуска водата навсякъде.

Защо да изберете стационарен?

Най-често причината към тяхното прибягване е възпрепятстването на пръските да се разпространяват из цялото помещение. В други случаи изборът цялостно е провокиран от стремежа за постигане на чисто декоративни цели, защото в момента е много модерно употребата в санитарното помещение на стъклени изделия и акценти.

Тяхното предимство пред моделите с подвижни врати на първо място е в по-ниската им цена и по-лесният метод на монтаж. Тъй като те нямат подвижни части, нужно е просто монтажа върху стената на съответната рамка и поставянето на детайла и неговото закрепване. Ако се изисква възпрепятстване на водата се прави и допълнително уплътнение с прозрачен санитарен силикон.

Кой размер е подходящ за вашата баня?

Ако използвате цялостен преграден стационарен панел, вземете размер от пода до височина, съответстваща на най-високият член от семейството. Широчината е препоръчително да закрива цялото тяло и да има достатъчно пространство за движение на ръцете, така че процедурата от къпането да е пълноценна.

При монтаж върху вана, статичният параван се монтира върху свободната от стени страна и тя е предназначена за спиране на водните пръски да се разпространяват навсякъде. Той се поставя обикновено на мястото, където е душа и неговото начало започва от там, където свършва страничната преграда на ваната. Той преминава по стената, а височината и широчината му се определят спрямо височината на къпещия се в изправено положение.

Как се поддържа?

Поддръжката е много елементарна и не отнема много време. Достатъчно е след всяко къпане, повърхността да се забърсва със суха и мека кърпа, за да се отстраняват останалите след водната процедура капки. Това ще Ви спести по-късното задълбочено търкане по отстраняването на варовиковите петна от водата.

Препоръчително е поне веднъж седмично, повърхността да се третира с почистващ препарат, който ще му върне първоначалния блясък и красива външност, допълваща интериора на банята. Препоръчително е да заложите на стъклените решения, защото въпреки по-високата им цена, те са по-дълготрайни и красиви от пластмасовите аналози.

Защо да изберете Home Max?

Ако в момента вече се чудите от къде да вземете, то ние в Home-Max имаме доста голямо разнообразие от предложения на конкурентни цени и с високо качество на изработката. При нас онлайн Ви очаква още:

  • Екип от експерти, разбиращи от работата си и готови през работно време да Ви съдействат в избора на правилния продукт;
  • Периодични промоционални оферти за още по-изгодни покупки;
  • Винаги голямо разнообразие от разновидности за повишена прецизност в избора;
  • Бързи доставки до адрес или офис на куриерска компания.

Тези и още куп позитиви Ви очакват само в онлайн магазина на Home-Max, така че заповядайте дори и в този час. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм