Филтрирай по
Марка
Осветление на огледалото
Плавно затваряне
Цвят
Цена
от 41 лв. до 799 лв.

PVC шкафовете за баня намират широко приложение в съвременните домакинства, защото те не са скъпи, а в същото време пластмасата издържа на влага, не се криви и запазва добрата си външност дълги години наред. Как обаче да изберете правилно и от полза ли ще Ви бъде вграденото в тях осветление? На тези и още въпроси ще дадем отговори сега.

Как да изберете подходящия модел за вашата баня?

  • Материалът, от който са направени шкафовете - той трябва да е издръжлив на високата влага. Както вече споменахме, ПВЦ-то издържа перфектно на подобна обстановка, не избледнява и не се подува. При правилна грижа, дълги години ще изглежда така, сякаш сега сте го купили.
  • Размери - този параметър е особено важен, ако помещението е твърде малко и е нужно пропорциите да са строго спазени, за да може да се побере на предвиденото място. Желателно е никога да не се стремите всичко да е с точност до последния милиметър, а винаги предвиденото пространство да е с поне по половин сантиметър по-голямо от самата мебел.
  • Стенен или подов - ако за Вас е важно да се пести максимално пространство на пода, за предпочитане е да заложите на стенните решения, които са комбинирани с огледало. Ако обаче е наложително ПВЦ-шкафът да е на пода, вземете подов.

Ако спазите тези три основни стъпки, със сигурност ще направите правилен избор. Разбира се, нека да напомним, че ако имате допълнителни запитвания, винаги можете да се обърнете към експертите ни, които ще се отзоват и ще дадат компетентното си мнение по Вашия случай напълно безплатно.

Поддръжка на PVC

Поддръжката на мебелите от подобен материал е изключително проста и елементарна, не отнемаща много време. Всекидневното забърсване на обзавеждането в банята ще запази първоначалната му външност много години напред. Пластмасата е устойчива дори и на съвременните химически почистващи препарати, но единствено условие при почистването е да не използвате телове за търкане и твърди инструменти, като шпатули и други. Те ще наранят повърхността и тя ще изгуби своя блясък.

Използвайте само меки микрофибърни кърпи за почистване и ще се радвате на обзавеждането си в санитарното помещение за дълго време.

Полезно ли е вграденото осветление?

Това в момента е тренд номер едно, защото изпълнява две основни функции, а именно да прави мястото естетически по-ефектно и от друга страна да осигурява по-прецизно осветяване на определена зона. То например е предпочитано при огледалото, където извършваме хигиенните си процедури и е нужно да имаме по-добра видимост.

Предимството да изберете Хоум Макс

Ако вече сте на път да направите подобна покупка, заповядайте при нас онлайн в Home-Max и направете своя подбор сред множеството разновидности, като вземете под внимание гореописаните основни стъпки. Все пак, ако смятате, че се нуждаете от допълнителни съвети с професионалист, потърсете ни и с радост ще се отзовем. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм