Акумулаторни триони и ножици

Категории
Филтрирай по
Цена
от 14 лв. до 289 лв.
Страница 1 от 2

През летния сезон, много собственици на дворове и градини се втурват да разкрасят пейзажа в дома си, оформяйки храстите и останалата растителност във вид, който им харесва. Това обаче изисква работа със специални механични градински ножици и употреба на прекомерна сила, което води до болки в ставите на пръстите и т.н.

За да се отървете от болезнените усещания и отново да се радвате на добре подстригани растения се появиха т.н. акумулаторни ножици и триони. Как да направим правилен избор ще разберем от настоящия ни материал.

 

Как да изберем подходящи?

Както при много други подобни продукти, така и тук разнообразието от модели е значително и човек следва да има някои специфични познания, за да може да направи правилният избор. По-долу ще ги изброим накратко:
1. Какъвто и модел от тези продукти да си харесате, задължително купете и допълнителна батерия, стояща в зарядното устройство, докато Вие работите с първата. Тоест, веднага след нейното изтощение, ще извадите втората заредена и ще продължите дейността си.
2. При покупка на батерия, обърнете внимание на нейния капацитет. Колкото по-голям е той, толкова по-продължително ще използвате уреда с едно презареждане.
3. Знайте също, че акумулатора е препоръчително да е литиево-йонен, защото се зарежда дори и ако не се е напълно разредил, без това да се отразява върху капацитета му.
4. Опцията за завъртане на ножовете под 90 градуса позволява подстригване на тревна растителност в близост до бордюр, ограда и т.н.

Внимание!!! Както всяко друго електрическо приспособление, така и това може да бъде претоварено и повредено. Препоръчително е след 20-30 минути употреба, уредът да се остави да изстине.

 

Качествени ли са?

Корпусите на акумулаторните ножици и триони са изработени от висококачествена пластмаса, а конструкцията им е изцяло монолитна. Липсват каквито и да е луфтове и скърцания между отделните елементи. Металните остриета са изляти от здрава, закалена, лазерно заточена стомана и изключително трудно може да се затъпи.

Механизмите и движещите се части са метални и подходящо разположени във вътрешността, за да осигурят безпроблемна работа на съседните си “колеги”, така че цялостния процес да е максимално оптимизиран. Накратко, ако спазвате и най-малки норми за нормална експлоатация, тези приспособления ще Ви служат дълго време, без да Ви създават главоболия.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото в онлайн магазина предлагаме само проверени нови продукти с високо качество на достъпни цени. Предлагаме също и голямо разнообразие от разновидности, за да направите максимално правилен и точен подбор. Ако се затруднявате, потърсете някой от консултантите ни, които ще Ви съдействат и предложат най-оптималното за вас решение. Заповядайте, и в случай на нужда ни потърсете. Ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм