Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 54 лв.

В настоящия ни материал ще разгледаме разновидностите и техните предназначения. Ще видим методите за правилен избор и защо да ни се доверите.

 

Какви разновидности има?

При нас ще откриете разновидности на модели за ръчна обработка на земя и по специално:
• гребла - за лесно и бързо събиране на попадалите листа и други отпадъци;
• лопатки - отделните модели са с разнообразна ширина и форма на работната метална част. Служи за различна ръчна манипулация на почвата;
• мотички - необходими са за изкопаването на малки по размер отвори за засаждане на растителност или оформяне на лехи;
• браздири - с тях се правят хубави и прави бразди за посяване на семената на различни растения;
• разрохватели - помага Ви бързо и лесно да разровите и разрохкате земята.

Всички гореописани земеделски пособия са изработени от висококачествен метал и са с гумирани дръжки за повишен комфорт при употреба. Предлагаме дори и отделни заменяеми аксесоари, като резервни удължителни дръжки.

 

Какви предназначения имат?

Градинските инструменти са важна част от земеделската обработка и за да бъде извършена работата както трябва е необходимо да ги притежавате. Те служат за ръчното култивиране на земята и нейната подготовка за засаждане.

Те обаче не са добър избор ако се налага обработката на големи декари земеделска площ. По скоро са удобни за работата в малка домашна градинка. С тях ще изчистите цялата площ от листата и отпадъците и ще подготвите почвата за сеитба. Ще оформите красиви и прави лехи и ще изкоренявате поникналите плевели и друга “вредна” растителност. Можете да направите и дълбоки, добре оформени бразди за да засадите в тях каквото пожелаете.

 

Как да изберем?

Задължителни условия при избора е инструмента да е изработен от лек, но здрав метал, който да не се поддава на деформации при работа. Самото пособие трябва да е леко, за да не се уморява ръката при по-продължителна употреба. Взимайте само нещата, които максимално биха Ви били полезни. Дори комбинираните такива са най-добрия вариант, но не всеки път това е възможно.

В същото време, те трябва да са удобни за захващане и да не нараняват и протъркват кожата на ръката. Препоръчително е ръкохватката да е с гумирано покритие, защото то запазва устойчивостта на захвата, дори и ако във вътрешността ръката се е изпотила.

 

Защо да се доверите на Home-max.bg?

Ако сте в търсене на гребла и култиватори, ние в онлайн магазина на Home Max имаме огромна гама от най-различни подобни пособия на достъпни цени. Предлагаме и изгодни условия за покупка и квалифицирани консултанти, които са на ваше разположение за въпроси. Заповядайте, ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм