Градински трактори

Филтрирай по
Цена
от 299 лв. до 3799 лв.
Страница 1 от 1

Малките косящи градински трактори могат да бъдат незаменими помощници ако обработвате големи земеделски площи (около 5000 2м.). Чрез тях бързо и лесно ще косите тревата и ще ги поддържате в свеж и добър вид. Как обаче да направите правилния избор и какви са особеностите ще разберем сега.

 

Как да ги изберете?

За да направите качествена селекция и покупката да е максимално ефективна за работата, за която е предназначена, е необходимо да се съобразим с някои показатели, като:
- Мощността - от нея зависи количеството работа, извършвана от косачката. Пазара вече е засипан от модели с малка, средна и висока мощност. Предлаганите от нас машини са маломощни. Например, до 5 kW - 7 к.с. е идеален за обработка на около 1 хектар земя. До 13 kW - 17,7 к.с. е подходящ за 3 хектара площ.
- Ръчни или автоматични скорости - в първия случай е подходящо ако става дума за равен терен. Вторият е по-удачен за неравен.
- Ширина на косене - колкото тази ширина е по-голяма, толкова повече работа ще извършвате за единица време.

 

Особености

Нека разгледаме и някои специфики на малките градинските трактори, като типа на двигателя. Бензинов или дизелов е въпросът? Бензиновите са за предпочитане, защото са по-безшумни и по-евтини от дизеловите в същия клас. Височината на косенето също не е за пренебрегване. В повечето случаи присъства опция за избор от различни на брой степени за определяне на височината на косенето. Тя е в милиметри, а диапазонът е от 20-30 до 100 мм.

Обемът на коша е следващата особеност, към която да погледнем. Колкото по-голям е той, толкова по-бавно ще се пълни и по-рядко ще се изсипва. Приетият за този клас тревни машини е около 200 л. Обемът на резервоара е редно да е не по-малко от 5-6 л.

 

Защо да се доверите на Home Max?

Защото сме се постарали да осигурим функционален и интуитивен онлайн магазин с различни филтри, за “отсяването” на отделните продукти по зададени критерии. Така лесно и бързо правите своя правилен избор. От друга страна, асортиментът ни е значително разширен, за да получите повече възможности за сравнение и подбор.

Предвидили сме екип от експерти, отговарящ за клиентската поддръжка. Те са хората, които ще Ви помогнат при трудности или други запитвания. Доставките ни са бързи. Цените ни дълги години са сред най-конкурентните в отрасъла, поради изгодните договори с доставчиците ни и това не е за сметка на качеството на стоките.

Напротив, те са чисто нови и пристигат при Вас с гаранция от производителя, за да не се притеснявате от евентуални повреди. Ако и Вие искате да се наредите сред хилядите доволни клиенти на Хоум Макс, заповядайте при нас и ни се доверете. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм