Аксесоари за тримери

Филтрирай по
Марка
Вид
Цена
от 1 лв. до 55 лв.

Колкото и качествени да са продуктите ни, след определено време на експлоатация изискват смяна на някои части, сред които са и главите на тримерите и ножовете за косачки. Това все пак са основните движещи елементи и те най-бързо се износват и изискват подмяна. Ние обаче сме се погрижили да подсигурим подобни резервни части и по-долу ще обясним как да ги подменяте правилно.

Кои части най-често се износват и налагат смяна

В конкретния случай, най-често се налага смяна на участващите в механиката компоненти и това обикновено е главата и ножовете на тримерите и косачките, защото именно те извършват косенето. Колкото и да се стараем да предотвратим подобни ситуации, те се случват и ударът в камък или друг твърд предмет води до счупване.

В такива моменти се нарушава функционалността на машината и тя не може вече да бъде пълноценна, докато не се извърши нужният ремонт на повредения компонент. Въпреки, че ножовете за подобни уреди се произвеждат от много здрава закалена стомана, ударът в твърд и плътен предмет би могъл да я счупи за секунди.

Съвети как да се извършва подмяната

  1. На първо място, преди пристъпване към работа, е осигуряването на безопасността. Нужно е да се провери дали по електрическият кабел не тече ток, а най-сигурният вариант е да го изключите от контакта.
  2. Подсигурете си удобен достъп до повредения компонент, обръщайки тримера или косачката във вертикално положение.
  3. Огледайте внимателно начинът на прикрепване. Обикновено той се състои от един или няколко болта, които е нужно да се развият с гаечен ключ (проверете в инструкциите на уреда за неговия размер).
  4. Вземете отвертка и я прокарайте през защитната решетка във вътрешността, законтряйки въртенето.
  5. Вече спокойно развийте болта и направете подмяната, извадете отвертката и машината е готова за работа.

Внимание!!! Затягайте болта до степен, в която не Ви стигат силите за да продължите да въртите. Това ще предотврати неочаквано развиване по време на употреба на машината!

Защо да изберете от home-max

Защото в гамата ни имаме абсолютно нови резерви аксесоари за повечето модели уреди, предназначени за грижа на тревната площ в двора. Погрижили сме се също да осигурим най-достъпните цени, високо качество на изработката и професионално обслужване. Доста често правим и големи намаления за да имате възможност да пазарувате изгодно и винаги да се връщате отново при нас.

Запознайте се с нашия богат избор и намерете най-качествените аксесоари! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм