Филтрирай по
Вид
Ширина
Монтаж
Цена
от 8 лв. до 529 лв.
Страница 1 от 1

Имате открита тераса или веранда, която искате да използвате през горещите летни дни, но слънцето е твърде силно? Едновременно с това искате то да продължи да напича през зимата, за да повиши и градусите вътре в дома Ви? Имаме чудесно предложение за Вас, нека Ви споделим малко повече за тентите и сенниците!

Кога имате нужда от тента или сенник

Тентите са изключително удобно допълнение за всяко домакинство. Монтират се към сградата и освен, че се справят чудесно с основната си задача – да засенчват, те подпомагат поддържането на по-ниска температура в съответното помещение и по този начин спомагат и за намаляване на разходите за енергия през лятото. Това предпазващо от слънцето съоръжение може да бъде монтирано на стената или на тавана, като вторият вариант е по-подходящ.

Ако пък имате нужда от сянка за по-голяма площ, то изберете триъгълни сенници, които можете да разположите по креативен начин според Вашите предпочитания и спрямо необходимостта от засенчване.
Най-често тенти се разполагат на западни и югозападни дворове и стени, поради силното слънце през летните следобеди.
Не на последно място тентите и сенниците ще направят много по-използваеми Вашата тераса или веранда, тогава можете спокойно да разположите външни масичка и столове, на които да поседнете, а защо не и да обособите ново местенце за приготвяне на вечерята – на въздух.

Обичаме слънцето през всички сезони, но когато то е твърде силно, има места, на които със сигурност ще си прекараме по-приятно, ако сме на сянка и по-благоприятна температура.

Къде е подходящо да бъдат монтирани

Когато говорим за тентите - те могат да бъдат монтирани на покрива с помощта на специални монтажни конзоли. Този метод е особено полезен, ако имате малка или едноетажна къща - или ако има прегради на стената, където искате да я монтирате.
Ако имате стая с нисък таван или зона за монтиране с ограничен достъп, има възможност със специално проектирани скоби безопасно да се монтира цялото тяло на покрива.

Голяма част от добре изглеждащите приспособления за сянка се монтират трудно, но тук не е така. Можете да ги поставите лесно на балкони, веранди, тераси или над прозорец. Преди да направите своя избор на тента, ще трябва да помислите: къде да я инсталирате, необходимия размер, както и да вземете предвид ориентацията на къщата Ви.
Искате пък да сложите сенник? - Само помислете къде ще го захванете, ако изпитвате затруднение, ние предлагаме помощен комплект за монтаж.

Какви видове се предлагат на пазара

В HomeMax предлаганите тенти се различават по размери и цветове:
Можете да изберете с:

  • ширина от 250 см до 400 см;
  • цвят, който да подхожда на Вашата фасада – с червени, зелени, жълти или бежови ивици.

Всички могат да бъдат сгъвани и разпъвани според метеорологичните условия. При някои може да бъде регулиран наклонът.

Важно е да отбележим, че няма текстилни тенти, които да Ви предпазват от дъжд, тяхната функция е да Ви защитят от силното слънце. Дори, ако забележите насъбрана вода е добре да я приберете.
При сенниците можете да избирате между квадратна и триъгълна форма, а предлагаме и камуфлажен сенник, който е с цвят пясък и осигурява шарена сянка.

Чудите се как да постъпите при вятър? Тентите, които предлагаме се представят изключително добре при ветровито време, но при буря Ви съветваме да съберете тентата и да сгънете сенниците, за да не бъдат повредени.

Защо да закупите от HomeMax

Ние предлагаме тенти и сенници с много добро съотношение цена – качество. Освен това, сгъваемите, които можете да закупите от нашите магазини, имат значително по-дълъг живот.

Осигурете си защита от слънцето през горещите летни дни, сянка под която да прекарвате време на Вашите двор или тераса, както и понижаване на разходите за електроенергия през летните месеци.
Заповядайте на място в нашите магазини или разгледайте и поръчайте онлайн с доставка до избран от Вас адрес!