Филтрирай по
Размер
Вид
Приложение
Цвят
Цена
от 3 лв. до 189 лв.

Керамичните кашпи са често предпочитани съдове, когато става дума за засаждането на различни декоративни растения. Това е така, защото те имат пореста структура, позволяваща изпарението на част от течността, с което кореновата система не може да загние поради прекомерна влажност. В същото време, те са много красиви и се отличават по своя дизайн, текстури и цветови решения, както и по своите размери. Нека разгледаме многообразието при нас и предимствата, отличаващи ни от конкуренцията.

 

Какви разновидности ще откриете?

В по-голямата част от предложенията ни е заложено на класическите черни и сиви цветове, с добавени и по-светли нюанси от рода на бялото и неговите разновидности. Очакват Ви още зелени, сини, жълти оранжеви и розови саксии за засаждане на цветя.

По форми те са кръгли, тип делва, амфора, детелина и т.н. По материал на изработка, се делят на керамични, глина или стъкло и са изключително дълготрайни, защото при тяхното изготвяне са преминали през специална термична обработка, правеща материала достатъчно плътен и здрав.

В същото време по форма те са овални или кръгли, а по вместимост най-разнообразни - от малки Ф22 (16 см) до големи Ф13,5 (25 см). Някои от предложенията дори са със специална красива текстура, за да се подбере решение, което максимално добре да съответства на интериора на помещението. Такива са например шарките във вид на маргарити или релефно декорираните разновидности за подобрено визуално излъчване.

 

Какво се предлага в Home-max.bg

При нас в онлайн магазина също имате избор от ниски, но широки решения, както и такива с еднаква горна и долна основа или по-тясна долна част, постепенно разширявайки се нагоре. Моделите тип делва са най-широки в средата, а в дъното и отгоре са еднакви по диаметър.

Независимо дали ще ги използвате за домашна или служебна употреба, нашите саксии за цветя ще осигурят нужната среда, за да могат растенията Ви да се запазят максимално дълго свежи и красиви. Заповядайте дори още сега в онлайн магазина Home Max и направете вашият избор на достъпни цени. Ако се колебаете или се нуждаете от съдействие, потърсете ни. Залагайки на нас, получавате още:
• винаги индивидуално отношение и професионализъм;
• огромно разнообразие за прецизност в избора;
• експерти в сферата, на които да зададете въпросите си, за да направите максимална правилна покупка;
• наличие на отделни филтри, позволяващи отсяването на продуктите по желани критерии за още по-висока гъвкавост в подбора;
• лесни поръчки и бързи доставки до желан адрес в страната.

Заповядайте при нас, ние Ви очакваме!