Градински поливни системи

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 199 лв.

Добре аранжираната градина с красиви и свежи цветя е радост за окото, както на стопанина, така и за гостите, но за да е пълна картината, удачен вариант е използването на съвременни цветарници и напоителни системи. Точно с подобни градински аксесоари възнамеряваме да Ви запознаем в следващите редове.

 

Асортимент

В гамата ни ще откриете цялостно оборудване от поливни и декоративни продукти за градината. Това са:
• Етажерки - ъглови или обли, изработени от метал, варианти, оформени с красиви овално извити орнаменти за придаване на допълнителна елегантност. Те са направени от здрав, фин профил и със своя зелен цвят чудесно се вписват с поставеното върху тях растение;
• Цветарници - създадени са във вид на декоративна едноколка, стол, канапе или стоящи орнаменти, с плавно извити елементи по тях, за да изглеждат впечатляващо и да се допълват с цялостната градинска аранжировка;
• Керамични фигури - представляват напоители, поставящи се в саксията с растението. Те са направени във вид на различни малки животинчета, стоящи в почвата на саксията;
• Лейки - различни по цветове пластмасови или метални (поцинковани) напоителни аксесоари за бързо и удобно поливане;
• Лопатки за пресаждане - удобни за хващане с една ръка малки пластмасови инструменти за лесна и бърза работа по пресаждането на растения;
• Други аксесоари - в гамата ни още ще откриете декоративни стенни стойки, пулверизатори за навлажняване, стълбички и пръчици за пълзящите цветя и много други.

 

Качествени ли са?

Всяко от представените по-горе изделия е изработено от висококачествен метален, керамичен или пластмасов материал, устойчив на корозия и атмосферни влияния. Въпреки, че са здрави и добре изработени, горещо препоръчителна е внимателната им експлоатация, защото поради своята финост и елегантност, те са много крехки и податливи на физически натиск или деформация.

Последното е особено актуално за цветарниците. За да изглеждат красиви, техните спойки между елементите са много миниатюрни и могат да издържат само теглото на цветята, поставени върху тях. Въпреки, че пластмасата е изключително гъвкава и устойчива на леки механични въздействия, тя е податлива на счупвания при силни удари или ако съответния съд, пълен с вода, бъде изпуснат върху твърда повърхност.

Написаното по-горе, абсолютно важи и за керамичните изделия.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Защото освен високото качество на стоките и достъпните им цени, Ние сме бранд с изключително добра репутация на пазара и както знаете, такава трудно се гради. В тази връзка, ние сме напълно откровени с клиентите си и постоянно се стараем да сме им максимално полезни с нашите предложения. Това включва предоставянето на гаранционни условия, професионални консултантски екипи, помагащи на всеки индивидуално да получи най-доброто за нуждите му решение и възможност за проверка на пратката, преди да я заплати.

Ако и Вие искате да се присъедините към огромната общност от лоялни клиенти на Хоум Макс, заповядайте в специализирания ни онлайн магазин и при нужда от съдействие ни потърсете и ще Ви помогнем в избора. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм