Цветарници и аксесоари за цветя

Филтрирай по
Материал
Цвят
Приложение
Цена
от 0 лв. до 199 лв.

Цветарникът е идеално средство, върху което да поставите една или няколко саксии с цветя. Към днешна дата, разнообразието е толкова голямо, че то ще надмине и най-смелите Ви очаквания за външен дизайн. В следващите редове възнамеряваме да Ви запознаем с предлаганите при нас видове и къде са подходящи за употреба.

 

Видове

Както вече споменахме, разновидностите са в големи количества. В онлайн магазинът на Хоум Макс за Вас са достъпни от обикновени вертикално стоящи решения за една, две или повече саксии, до множество различни дизайни. Това са например във вид на количка едноколка, кошнички, маси, столчета и много други. Предлагат се още стенни решения и поставки, стоящи на пода. Всички те са изработени от фин, но в същото време здрав метален профил с множество овално извити във всевъзможни форми орнаменти.

Спойката между елементите на конструкцията е достатъчно надеждна за да поеме товара на едно или няколко цветя върху себе си, но в същото време са значително податливи на повишен физически натиск. В тази връзка, горещо препоръчваме да боравите внимателно с тях и да ги използвате само по тяхното предназначение за да Ви радват дълги години наред.

Достъпни са дори и стойки за стена, подходящи за окачване на висящи растения, които са още по-ефектни от по-горните си аналози. Дори е възможно, според сорта на цветето, то да скрие изцяло стойката и да не се вижда изобщо.

 

Кога и къде е подходящо да се използват?

Предназначени са за употреба в дома, терасата или в конкретна стая. При нас са налични дори и ъглови решения, за да се пести място в помещението, ако размерите му са значително ограничени. Всеки път, когато искате да поставите зелени и свежи растения, за да разведрите обстановката, винаги можете да разчитате на нашите цветарници. Те са красиви, качествени и устойчиви, така че да държат саксиите здраво.

 

Защо да пазаруваме от Home Max

Защото онлайн магазинът на Хоум Макс е предпочитано място за пазаруване от хиляди българи и всички те всекидневно купуват от нас. Значителен процент от тях са изключително доволни от:
• качеството на стоките ни - те са абсолютно нови и комплектовани, така както са излезли от производителя;
• обслужването - консултантските ни екипи са съставени само от висококвалифицирани кадри, които са с дълъг практически опит в съответната сфера. Те са в състояние напълно безплатно да Ви дадат своите професионални съвети, за да направите правилната покупка;
• цените - поради изгодните ни договорни условия с доставчиците, имаме възможност да предложим изгодни цени в страната и да сме винаги конкурентни в отрасъла;
• промоционалните кампании - за да дадем възможност на лоялните ни клиенти да пазаруват още по-изгодно, редовно провеждаме срочни кампании с големи намаления.

Изброихме само основните причини, за да сме първи предпочитан търговски обект за всички българи. Ако искаш и ти да се присъединиш към огромната общност на Хоум Макс, направи го още сега. Ние сме тук и те очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм