Пластмасови кашпи

Филтрирай по
Размер
Цвят
Вид
Приложение
Цена
от 1 лв. до 249 лв.

Пластмасовите кашпи са идеални за засаждане на цветя в тях на двора, на улицата у дома или на специално официално мероприятие. Разнообразието им е толкова голямо, че вероятно няма повод, където да не могат да се използват. Нека разгледаме разновидностите им при нас и да Ви разкажем с какво се отличаваме от останалите си конкуренти.

 

Размери?

В гамата ни ще откриете от малки саксии (Ф15 например) до огромни улични кашпи на 39х39 см. Без значение дали са Ви нужни за употреба на балкона, терасата, двора или на друго място, ние със сигурност ще Ви осигурим подходящата алтернатива и то на достъпни цени. Параметрите варират според нуждите и предпочитанията, така че да можете да засадите големи или малки цветя, които да отглеждате дълги години.

Пластмасовите саксии се отличават по своите размери, издръжливост и цветови решения. Както знаете, пластмасата е изключително гъвкав материал, податлив на леки деформации и в същото време издръжлив на влага, което я прави толкова предпочитан материал за производство на подобни градинарски съдове.

 

Цветове и форми

В асортимента Ви очаква богата палитра за да задоволим дори и най-взискателните претенциозни клиенти. От тревисто зелено и неговите нюанси до бяло, кафяво, сиво, розово, синьо, жълто и много други. По време на своя избор, заложете на по-светъл или тъмен акцент от основния цвят в помещението за да я впишете идеално в останалия цветови спектър.

По форма, те са кръгли, квадратни, издължени и т.н. Повечето са със стандартни параметри и притежават най-разнообразни декорации, с което допълнително обогатявате естетиката в помещението. Предлагат се със специална декорация, със странична гравировка или напълно изчистени. Обли или четириъгълни, ниски или високи, тесни или широки, без значение от какъв вид се нуждаете, ние имаме готови решения за вас. За повече информация ни потърсете.

 

Какво се предлага в Home-max.bg

В онлайн магазина на Home Max сме заредили широк асортимент от всякакви по форма, цветове и размери саксии, за да направите двора, дома или заведението си красиво и уютно място както за вас, така и за гостите и посетителите Ви. Избирайки да купите от нас Ви очаква още:
• невероятно достъпни цени и професионално обслужване от експерти в областта;
• високо ниво на качеството на продуктите и атрактивни промоционални предложения;
• винаги актуални решения и огромно разнообразие за разширен избор.

Бързи доставки, адекватна реакция на екипите след поръчка, гъвкавост и професионализъм Ви очаква само в Хоум Макс! Заповядайте!