Филтрирай по
Цена
от 99 лв. до 209 лв.
Страница 1 от 1

Какви са предимствата на малките готварски печки?

Разбира се – размерът е най-голямото предимство пред останалите фурни. Въпеки малкият обем на фурната в нея можете да приготвите всичко – вкусна вечеря, домашна баница и дори сладкиши или любимите на всички вкусни сандвичи за закуска. Лесно ще я преместите от един шкаф на друг или изнесете на терасата.
В днешно време мини фурните са истинско спасение за собствениците на малки жилища.
Накратко получавате:

  • малък, компактен уред;
  • нисък разход на енергия;
  • лесно инсталиране. 

Къде можете да я използвате и за какви домакинства е подходяща?

Ако живеете в малък апартамент, мини фурната ще бъде чудесно попълнение, което няма да заема излишно пространство, когато то е кът.
Малометражните кухни не са единственото място, за което са подходящи тези портативни уреди. Можете да ги използвате на вилата, ако често сте на път, в караваната. Ако пък по време на почивката си ходенето по ресторанти не Ви е любимото занимание – можете да я вземете с Вас и да приготвяте домашна храна за семейството.
Ако пък си имате студент, който трябва да се премести да учи в друг град, мини фурната ще бъде не просто препоръчителна, а задължтелна придобивка.
Изключително подходяща е, ако работите много часове, нямате възможност да излезете от работа за обяд, а искате да се храните здравословно и с домашно приготвена храна. Освен за готвене, можете да я използвате и само за претоплятне на храната - като микровълнова - но напълно безвредно.
Ако Вашето домакинство се състои от двама души, рационален избор за Вас би бил фурна с обем до 10-тина литра. Ако обаче семейството Ви се състои от 4-ма души, правилният избор е около и над 30 литра – така ще можете да посрещате и гости, без излишни притеснения. 

Достатъчно мощни ли са?

Колкото по-обемна е фурната, толкова по-мощна трябва да е тя. Именно за това прибавяме още един плюс към портативните фурни, а именно – те са икономични. Нещо, към което все повече домакинства се стремят – икономични уреди, с които да намалят консумацията на елекроенергия. Повечето модели загряват доста бързо, заради размерите си, а в същото време като функционалност не отстъпват на големите фурни. 

Защо да изберете Home-Max.bg?

Ако вече сте сигурни, че за Вас мини готварската печка е по-рационалният избор, разгледайте предложенията в онлайн магазина ни. Тук ще откриете разновидности от обем, мощност, цветове от познати на пазара марки. В случай, че се затруднявате в избора си – потърсете ни – ние сме насреща!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм