Външни отоплителни уреди

Филтрирай по
Цена
от 19 лв. до 849 лв.
Страница 1 от 1

През зимните месеци въпросите свързани с отоплението и икономичността на уредите са ключови. Нека обаче разгледаме тези въпроси за една по-различна среда. Ако Вие имате вила, зимна градина или заведение с полуоткрити и открити зони, то тези печки със сигурност ще са Ви необходими.
Представете си как зимата е посипала двора на къщата със сняг, в далечината хълмовете и покривите също се белеят, студено е, но Вие искате да се любувате на гледката на чист въздух от верандата. Настанете се удобно тогава и се отпуснете, защото вече ще можете да го направите без да треперите от студ. Представяте ли си? Седите на открито през зимата, а не Ви е студено. Сигурни сме, че сте мечтали за това, нали така?

Какви разновидности се предлагат

В онлайн магазина на HomeMax ще откриете основно два вида от печките за отопление на открито, а именно газови и електрически отоплители:

  • Газовите са за предпочитане, когато става дума за по-големи пространства, защото излъчват топлина на всички страни. Имат преднина също, когато трябва да изберем отоплител за места, на които няма достъп до електрозахранване или не сме привържаници на многобройните преплетени кабели. Освен това от тях се срещат модели, които имат масички, това ги прави многофункционални. Представете си какво е удобството да имате масичка, която Ви топли, докато пиете питие на открито. Като стана дума за мултифункционалност – има модели с лед осветление. И за финал, но не на последно място пламъкът от газовия отоплител създава усещане за уют;
  • Електрическите от своя страна са подходящи, когато искаме да имаме насочена топлина. Те се предлагат със стойки или се монтират на чупещи се пластини. При избор трябва да се запознаем на какво разстояние е добре да се монтират. В общи линии са лесни, както за инсталиране, така и за поддръжка – не се нуждаят от такава, освен периодично почистване. Предлагат се интересни модели във вид на висока бар маса с инфрачервен отоплител със сензор. Единственият недостатък е, че трябва да осигурим контакт или разклонител, за да можем да използваме уреда. 

Могат ли да предизвикат пожар

Уредите, които предлагаме са от доказали се във времето доставчици. Предлагаме не просто добри решения на изгодни цени, а и сигурност и безопасност. Конструкциите са здрави, изработени от материали, които да издържат на лошите външни влияния и устроени така, че да стоят стабилно на земята, без опасност от падане. Отделните елементи, съставящи уредите – качествени и добре изолирани. Разбира се, трябва да се уверите, че са и добре монтирани от Ваша страна. 

Водоустойчиви ли са

Категорично – да. Като отоплителни панели и газови печки, предвидени да се използват на открито в лоши атмосферни условия те имат своята влагозащита. Единицата, която измерва водоустойчивостта на електрическте уреди е IP. Стойностите над 20 се считат за високи. Ако все пак не сте намерили нужната информация за IP – то на избрания от Вас уред, попитайте нашите консултанти. 

Защо да изберете home-max.bg

Защото предлагаме богат асортимет от необходимите Ви артикули. По този начин сме спокойни, че ще вземете правилното решение. При въпроси за онлайн поръчки – пишете на нашата Facebook страница. Там можете да следите и за актуални продукти на изгодни цени.