намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Входните врати - сигурност и спокойствие за дома

Входните врати - сигурност и спокойствие за дома

Ако се придържаме към старата максима: „Моят дом е моята крепост“, то при всички положения трябва да помислим за входа на крепостта. В HomeMax, предлагаме богат асортимен врати, както от естествени материали и дървесина, така и от метал и стомана.
Външните врати са уникални и с голямо разнообразие от мотиви. Те ще ви дадат усещане за сигурност. Входната врата е визитката на вашия дом, тя може да се съчетае с вътрешния интериор и останалите врати. Освен масивни и стилни, те са и енергоспестяващи, изцяло запълнени с твърдо платно от полиуретанов пенопласт. Всички са стандартно оборудвани с блокировка, със защита срещу взлом в няколко точки за по-голяма сигурност. Обезопасителна лайсна, осигурява страната с панти срещу повдигане с лост.
Ако нямате възможност да смените изцяло входната си врата, във HomeMax, на ваше разположение са много на брой и различни брави от големи производители. Бравите са подходходящи за дървени и метални врати, с ключалки по стандарт – БДС и DIN. Горният език може да се обръща за лява и дясна врата.
Дори само една дръжка може да промемни устойчивостта/сигурността и здравината на вратата. Те са за външни и вътрешни интериорни врати. Изработени са от безотпадна технология на PVC покритие, прахово и полимерно. Имат така наречената клик-клик система за монтиране. Покритието е устойчиво на различни атмосферни влияния, от месинг и сатен.
Към бравите и дръжките може да закупите масивни патрони и катинари.
Елате при нас в HomeMax, изберете си най-подходящата за вас врата, ние ще ви я доставим и монтираме. Ще ви дадем съвети за бъдещата й поддръжка, както и възможности за подмяна на брави и дръжки, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм