Филтрирай по
Марка
Тип патронник
Мощност
Сила на удара
Цена
от 229 лв. до 1429 лв.
Страница 1 от 1

Какво представляват къртачите

Къртачът е инструмент, специално проектиран за разрушаване на конструкции. Обикновено е мощен и тежък, поради което се използва за разбиване на различни материали, вариращи от дървени стени до бетонни плочи. Използва се например за разрушаване на цели стени, изработени от твърд бетон. Той служи като основен инструмент за всички видове строителни екипи.

Какви мощности можем да открием в категорията:
Мощността варира от 1000 до 2400 W, а силата на удара от 4 до 65 J

Допълнителни критерии за ефективност и качество на къртачите са диаметърът на пробиване, вида на патронника, както и капацитетът на батерията, ако е акумулаторен инструмент. Диаметърът на пробиване зависи от материалите, в които искате да го използвате. Всяка машина има максимален диаметър на пробиване за бетон, дърво или стомана.
В сайта на HomeMax можете лесно да зададете всички важни за Вас характеристики, като използвате филтрите. По този начин бързо ще достигнете до Вашия инструмент.

Какви са им основните функции

  • Завинтване, пробиване и къртене;
  • Пробиване, ударно пробиване и къртене – подходящи за професионална употреба;
  • Къртене 12 позиции на длетото - променливо фиксиране на секача в 12 положения;
  • Къртене;
  • Ударно пробиване и къртене;
  • Къртене 16 позиции на длетото.

Как се използва:

За да извлечете максимума от къртача, ъгълът, под който трябва да се използва за удряне и избиване на повърхност, трябва да бъде 90 градуса. Потребителят може да създаде максимална сила с помощта на дългата дръжка на къртача и следователно може да пробие почти всичко. Той често се използва за разбиване на пътни платна, когато се прави ремонт и разрушаване на основи.
Неправилното използване на чук за разрушаване може да причини сериозни щети, както на собствеността, така и на Вас самите.

Как помага в избора ни Home-Max

В HomeMax можете да закупите къртач онлайн на изключително добри цени, за да изпълнявате много от Вашата работа. Можете да изберете инструмент с конкретни параметри, като възможностите им им да нанасят определен брой удари в минута или конкретна сила на удара. Поръчайте още днес!