Мултифункционални инструменти и аксесоари

Филтрирай по
Продукт
Марка
Цена
от 4 лв. до 419 лв.
Страница 1 от 2

Мултифункционалните инструменти притежават много допълнителни аксесоари и са предназначени за различни дейности в строителството и занаятчийството. Сега ще обобщим сферите на употреба, защо са предпочитани и какво можете да откриете при нас.

В кои сфери се използват?

Намират приложение в строителството за рязане и обработка на отделни материали. Това оборудване всъщност представлява компактни осцилиращи устройства, генериращи високочестотни колебания, в следствие въртенето на вала на вградения двигател. Невероятни помощници са по време на ремонт и по-специално при употреба в труднодостъпни места.

Какво може да се извършва с тях?

  • Шлифоване на различни повърхности;
  • Рязане на материали и плотове;
  • Отстраняване на боя и керамични плочки;
  • Заточване на ръчни хладни пособия;
  • За демонтиране и обработка на отделни покрития и елементи от строителни конструкции;
  • Подравняване на дефектни повърхности и тяхното изравняване.

Естествено прочетохте само малка част от възможностите на тези страхотни инструменти.

Кое ги прави удобни и предпочитани?

На първо място защото с един уред е възможно извършването на множество дейности, без да се налага покупката на други стоки. На второ, те са изключително компактни и дори се предлагат варианти на батерии, което прави възможно използването им при липса на електрозахранване. Изключително удобни са за пренасяне от едно място на друго и в комплект пристигат със специално куфарче, където са подредени всички приставки и аксесоари за тях.

Какъв избор може да намерите в Home-max.bg?

При нас се предлага доста разнообразна гама както от цялостен комплект с машина плюс пристигащите с нея допълнения, така и странични аксесоари за подмяна и обогатяване на тяхната функционалност. Отличават се както по мощност, размери и възможности за извършване на различни дейности, така и по типа на захранването (акумулаторни и чрез ел. мрежата). Влезте в магазина на Home-max онлайн и разгледайте отделните ни предложения.

Защо да изберете от Home-max.bg?

Защото нашите стоки са без аналог на пазара по качество и цени и за това масово хората ни предпочитат пред конкурентите. Също, ние винаги се стремим да поддържаме богат и разнообразен асортимент, за да предложим един по-широк спектър от възможности. Дори, при затруднения, винаги можете да се обърнете към професионални екипи за съдействие с експертно мнение за покупка на многофункционални инструменти, така че потърсете ни. Очакваме Ви!