Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 449 лв.

Още преди първия сняг, коледното настроение нахлува в нас. Идва декември месец и големите търговски центрове вече греят, окъпани в коледни светлини – мигащи, цветни или бели, спускащи се като снежинки. Зад всеки ъгъл се крие духът на Коледа. В такива моменти се замисляме как можем да декорираме своя дом от вратата до елхата? Нека видим как бихме могли да направим това и да зарадваме цялото семейство:

Каква коледна декорация да си направим?

Както вече казахме празничната украса започва още от входната ни врата. Най-често там закачаме венец или камбанки. Прозорците пък освен, че пръскаме със спрей в различни шаблони или фигури, можем също да облепим със стикери. През последните години все повече стават терасите, които светят в тъмното с безброй лампички, сякаш се опитват да впечатлят белобрадия старец. А в стаята настроението няма да е същото без елха, под която да открием подаръци. Коледното дръвче пък съвсем не изглежда празнично, ако не е отрупано с играчки – топки, гирлянди, висулки и връх, разбира се. Да не забравим и за масата, върху която можем да подредим цветни, коледни чашки и чинии. Както и най-различни декорации на пръчици, магнити, салфетници и свещи. За финал можем да внесем коледни краски и при саксиите и кашпите на стайните растения.

Как да изглежда креативно?

Ето и няколко съвета при подбор на декорация и как можете да я направите по-необикновена.
Спреят за прозорци е познат на всички ни, използва се лесно с готовите шаблони, а за по-творчески ориентираните свободното пръскане е по-забавно. Опитайте обаче да вплетете двете в една завършена картина на прозорците.
Коледните стикери, залепени за стъклата или стените, могат да бъдат невероятна идея за допълнително настроение в стаята. Представете си сега, че можете да оформите с гирлянд на зиг-заг елха, а със стикерите - да украсите тази елхата.
Развържете въображението си и претворете коледния дух у дома!

Какво можем да открием в категорията?

От коледни играчки за елха през мигащи лампички и еленски рога в HomeMax ще откриете всичко:

  • изкуствени елхи - различни височини и цветове, със или без изкуствен сняг по клоните им;
  • коледни играчки за елха – топки, висулки, върхове за елхи с най-различни ефекти – огледални, стъклени, дъвени, нежно лилави и ярко червени – изберете тези, които подхождат на Вашата украса;
  • гирлянди – едноцветни и многоцветни;
  • светлини – светещи маркучи и вериги, цели фигури или само силуети, а защо не и завеси;
  • венци и изкуствени цветя;
  • коледни кашпи;
  • празнични аксесоари – коледни шапки, пантофки и чорапи.

Как помага в избора ни Home-Max?

HomeMax е синоним на изобилие. В нашия онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за Вашето празнично настроение. Разгледайте предложенията ни!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм