намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Други кухненски уреди

Какво ще откриете тук?

Ето и какво предлагаме ние в HomeMax:

  • диспенсер за вода – уредът, с който веднага получавате топла или студена вода без да чакате хладилника или нагревателя да свършат тази работа;
  • чушкопек – предлага се с едно или три гнезда – ако ароматът на печени чуши, който се носи във въздуха в неделните есенни дни Ви кара да огладнеете, значи със сигурност имате нужда от такъв уред;
  • ледогенератор – оказа се, че ледът е необходим на всички – някои изстудяват чая си, други алкохолната си напитка;
  • сушилници за плодове – ако обичате да хапвате плодове и през зимата – този уред е за Вас.

Какъв диспенсер да изберете?

Диспенсерите за вода се делят на настолни и стоящи (на земята). Първите са препоръчителни, ако имате голям кухненски плот или свободен шкаф, където няма опасност да ги бутнете. Вторите – тези, които се поставят на земята са добър избор, ако имате свободно кътче в помещението. Не е задължително да се поставят в кухнята, но е добре да са разположени върху подова настилка, която лесно се забърсва.
Няколко са показателите, според които да изберете. Един от тях е дебита или литрите в час, които уреда поддържа с нужните градуси. Ако мястото на диспенсера е точно определено, добре е да вземете под внимание и размерите.

Каква е идеята на сушилника за плодове?

Ако обичате да похапвате плодове и през зимните месеци, консервирането не е единственият начин за съхранението им. Домашно изсушените плодове и зеленчуци са по-здравословни, защото за тях не са използвани допълнителни препарати, както при купешките.
Като деца със сигурност сте виждали как възрастните хора сушат плодове на слънце, в продължение на дни. Днес обаче всичко се случва по-лесно и бързо. Необходимо е да нарежете избрания плод на филийки, препоръчително е да са еднакво дебели, за да не Ви се налага да ги пускате повторно в уреда.
Представете си, че можете да си приготвите и гъби на прах, които придават божествен аромат на ясието. При сушенето на определени заленчуци обаче е добре предварително да се бланшират, с цел по-бърза обработка.
Ако имате градина или саксии, в които отглеждате подправки, то тогава имаме добра новина за Вас. В сушилнята за плодове могат да се сушат и подправки на ниски градуси, така че да не изгорят. В упътването ще откриете времетраенето на сушенето на различните плодове и зеленчуци.
Със сушилникът за плодове ще:

  • Спестявате средства – защото плодовете, които не са в сезон се продават значително по-скъпо;
  • Хапвате целогодишно любимите си плодове, които няма да губят аромата си;
  • Приготвяте подправки за вкусните вечери.

Защо да изберете Home-Max.bg?

В нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от кухненски уреди, които да облекчат ежедневието Ви. Марките, които предлагаме са разпознаваеми и доказали се във времето. Ето защо можете да ни се доверите. Ако имате нужда от съвет или консултация – свържете се с нас!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм