Хлебопекарни

Филтрирай по
Марка
Програми
Мощност
Цена
от 99 лв. до 99 лв.
Страница 1 от 1

Със сигурност и Вие обожавате аромата на прясно изпечен хляб. Миризмата се носи от фурната, а какво голямо удоволствие би било за цялото семейство, ако идваше просто от другата стая. Представяте ли си – пухкав хляб с плътна, мека средичка и хрупкава коричка – любим на малки и големи, който можете да приготвите у дома и да поднесете топъл дори на семейната вечеря.
Домашните хлебопекарни нашумяха доста през последните години, вече могат да се намерят и на достъпна цена. Предимството им не се ограничава само до това, че винаги ще имате топъл хляб на трапезата. С нея ще можете да приготвяте здравосовен и в същото време вкусен хляб, без вредни добавки в него. Освен това, можете да обогатите класическите рецепти с подправки, зеленчуци, семена. Нека не забравяме и хората с алергия към пшеница, за които е противопоказно да ядат масовият на пазара хляб, едновременно с това трудно намират необходимия им. Ако имате член от семейството с подобна алергия, домашната хлебопекарна ще бъде голямо удобство и облекчение за Вас.

Как работи домашната хлебопекарна

Ако трябваше да правим отделните процеси по приготвянето на хляба собственоръчно това би било доста трудоемко и ще отнеме много време. За това на помощ идва домашната хлебопекарна, която има отделни програми за месене, втасване и след това изпичане на хляба.

Какви са основните параметри при избор

Задължително се фокусирайте върху:

  • Обема на уреда – изберете според Вашите лични потребности и имайте предвид, че от топлия домашен хляб се хапва повечко, следователно по-добре да остане, отколкото да не стигне;
  • Брой бъркалки – предложенията с една са по-изгодни, но тези с две са по-предпочитани, защото хлябът с тях е по-бухнал;
  • Реотани – за предпочитане е да има повече от един, особено, ако вместимостта е по-голяма.

Какви функции да изберем

Вашият уред може да има основни функции – фокусирани само върху приготвяне на хляб, а може да има и:

  • Отложен старт – зареждате вечерта и се събуждате с аромат на прясно изпечен хляб;
  • Здравословен хляб – опция, с която да приготвите безглутенов или безсолен такъв;
  • Добавяне на продукти;
  • Допълнителни приставки – за франзели и други;
  • Къса програма;
  • Отделно използване - само замесване, само изпичане – превръща уреда в кухненски робот.


Освен хляб с такъв кухненски помощник можете да приготвяте различни теста, сладкиши и дори домашен козунак на конци.

Как помага в избора ни Home-Max

Онлайн магазинът home-max.bg предлага домашни хлебопекарни на познати марки, които са се доказали във времето. Освен това ги предлага на достъпни цени. Можете да изберете между опростен уред с по-малко програми на ниска цена или мощен такъв с повече от 10 програми, различни степени на препичане и вариации при вместимостта. Разгледайте и при въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм